Informationsside om corona-forhold og -tiltag

Rigtig mange danske virksomheder står overfor en pludselig økonomisk og medarbejdermæssig udfordring som følge af udviklingen og udbredelsen af coronavirus, Covid-19.

Vi har derfor oprettet denne informationsside, som vi løbende opdaterer med faglig information og relevante nyheder i takt med, at regeringen og arbejdsmarkedets parter vedtager nye hastelovgivninger og hjælpepakker, som virksomhederne kan gøre brug af i denne særlige situation.

Vi står fuldt til rådighed for vores kunder, og vi vil gøre vores bedste for at holde en tæt dialog, være tilgængelige og sikre en god drift på trods af de særlige omstændigheder.

Har du spørgsmål til konkrete opgaver, møder eller lignende, beder vi dig rette henvendelse til din rådgiver herom. Du er også velkommen til at kontakte os på vores hovednummer 89 30 78 36, eller du kan finde kontaktinformation på vores kontorsteder samt medarbejdere.

 

Få overblik over hjælpepakker

 

Læs nyheder relateret til COVID-19  

 

Få gratis svar på dine spørgsmål om Covid-19

Covid-19 FAQ

Vi vil gerne bidrage og støtte erhvervslivet gennem denne svære tid, og du kan derfor gratis få svar på dine spørgsmål om de nye hastelovgivninger, hjælpepakker, lønkompensationer mv.

Stil spørgsmål

Seneste nyheder om Covid-19

Har du brug for konkret rådgivning, er du velkommen til at kontakte os

Enter security code:
 Security code