• Landbrug

Landbrug

Rådgivere med en solid indsigt i landbrugsbranchen

Landbruget er moderne produktionsvirksomheder, drevet af professionelt kompetente ledelser.

Vi kender vilkårene i landbruget, og vi har en lang historie med dansk landbrug, som vi har hjulpet med revision, regnskab og rådgivning igennem årtier. Hos os får du en rådgiver, der lever sig ind i landbrugets udfordringer og fremtidige udvikling.
 

Indlevelse skaber udvikling - det er den holdning, vi møder dig med

Vi beskæftiger os med rådgivning inden for alle typer landbrug såvel konventionelle som økologiske, herunder fjerkræ, mink, kvæg, svin, planteavl, maskinstationer og gartnerier, ligesom vi også er revisorer for adskillige forædlingsvirksomheder.

Aktiviteterne hos vores kunder foregår ikke kun i Danmark, men også uden for landets grænser, hvor det internationale BDO netværk kan hjælpe vores kunder med samme gode lokale rådgivning. Overvejer du at gå med i et investeringsprojekt eller eksport i fx svineavl, gartneridrift eller lignende i fx Østeuropa eller Norden, kan vi hjælpe dig med de forudgående markedsundersøgelser, finansieringssøgning, udarbejdelse af forretningsplaner mv. samt inddrage kvalificeret og stedkendt rådgivning via vore BDO kolleger i det pågældende land. Vores eksperter i Corporate Finance rådgiver også gerne om værdiansættelse, køb og salg i udlandet mv.
 

Vi er meget mere end revision

Vores branchegruppe for landbrug består af stærke rådgivere med specialkompetencer på en lang række områder inden for landbrug. Det er for eksempel: strategi og forretningsudvikling, investerings- og finansieringsrådgivning, skatteoptimering, momsafregning og meget mere.
 

Kontakt os

Tag fat i en af vores eksperter inden for landbrug for en uforpligtende snak om, hvordan dit landbrug klarer sig i forhold til resten af markedet, og hvordan vi kan hjælpe med at udvikle den yderligere. Vi skal nok give kaffen.