• Gartneri

Gartneri

Vi dyrker tallene, mens gartnerier producerer planter, frugt og grønt

I BDO trives vi med at se virksomheder gro, og derfor hjælper vi alle typer af gartnerier, herunder væksthusgartnerier, planteskoler, frugtplantager og grøntsagsgartnerier, med rådgivning og revision. Vi kender vilkårene inden for gartneribranchen og har stor erfaring med økonomisk rådgivning af det grønne erhverv.

Vi har et godt kendskab til gartneriers udfordringer og muligheder, afhængigt af om de producerer prydplanter, væksthusgrøntsager, frugt og grønt eller planteskoleprodukter - det skaber et solidt grundlag for en dybdegående rådgivning. Hos os får du en rådgiver, der lever sig ind i virksomhedens udfordringer og fremtidige udvikling.

BDO får virksomheder til at vokse – i næste generation og på tværs af landegrænser

Vi rådgiver gartnerier om skat og moms, bistår med årsregnskab og budgetter samt sørger for, gartnerierne ajourføres med den seneste nye viden om lovgivning, der ændrer deres betingelser. Udover fast rådgivning har BDO et bagland med specialister, der hjælper med forretningsudvikling, værdiansættelse, generationsskifte, arbejdsudleje og energiafgifter, der alt sammen danner grobund for en sund og spirende forretning.

Vores internationale netværk bidrager til, vi kan rådgive virksomheder, der arbejder på tværs af landegrænser. Vi har kapaciteten til at supportere virksomheder, der vækster og tænker i at blive internationalt orienteret fremadrettet.

Overvejer du at gå med i et investeringsprojekt eller eksport i gartneridrift, kan vi hjælpe med de forudgående markedsundersøgelser, finansieringssøgning, udarbejdelse af forretningsplaner mv. via vores BDO-kolleger i det pågældende land. Vores eksperter i Corporate Finance rådgiver også gerne om værdsættelse samt køb og salg i udlandet.  

Kontakt os

Tag fat i en af vores eksperter inden for gartneri for en uforpligtende snak om, hvordan dit gartneri klarer sig i forhold til resten af markedet, og hvordan vi kan hjælpe med at udvikle den yderligere.