• Kopenhagen Fur

    - skindudstilling i MCH Messecenter Herning i 30. marts – 1. april. Mød os på stand M9684.

    Hent vores brochure

Kopenhagen Fur 2017

Vi deltager på Kopenhagen Fur skindudstilling i MCH Messecenter Herning i dagene 30. marts – 1. april. Mød os på stand M9684. På standen står vores branchespecialister klar til en dialog med dig. 

Vi hjælper dig og din virksomhed med alt fra administration, rådgivning, finansiering, revision, skat og moms, og meget mere.

Når du vælger os, vælger du revisorer med indgående kendskab til minkavl. Vi rådgiver dig, så du får optimeret driften og administrationen. Vores kendskab til din branche går dybt og med mere end 100 minkavlere i porteføljen, har vi et unikt sammenligningsgrundlag at rådgive ud fra.

Vælg løsninger, der frigiver tid og skaber tryghed

Med det digitale produkt BDO Online har vi gjort det let at løse administrative opgaver, så du får en nemmere hverdag. Smidigt og nemt matches digitale bilag og fakturaer op mod bankens posteringer, og hermed sparer du tid på bogføring og på administration. BDO Online giver overblik og effektiv styring på de administrative arbejdsopgaver.

Tryghed til dig, som er virksomhedsejer

Plan B er en køreplan for virksomheden, hvis uheldet skulle ske at ramme dig, der er ejer. Mange virksomhedsejere har tanker og ønsker for fremtiden, men langt fra alle har lagt en plan for, hvad der skal ske, hvis uheldet er ude, og ejeren fra den ene dag til den anden ikke er til stede i virksomheden.

Book et møde

Du er altid velkommen til at kontakte branchespecialisterne, hvis du har spørgsmål. Book evt. et møde via vores kontaktformular. 

Hvad drejer det sig om?: