• VVS'ere

VVS'ere

Hvilke daglige udfordringer har de danske VVS’ere? Hvordan ser økonomien ud, og hvad skal der til for at forbedre virksomhedens indtjening og bundlinje? Vores branchespecialister hjælper dig gerne med svarene – og med mere til.

Hos BDO har vi stor erfaring med at udarbejde regnskaber samt revidere og rådgive virksomheder inden for VVS. Vores mange kunder i branchen giver os en omfattende viden om, hvilke udfordringer der findes blandt danske VVS’ere. Den viden udbygges konstant og opsamles i en branchegruppe.

Brancheanalyse for VVS’ere

Gennem en brancheanalyse illustrer vi, hvordan vi ser udviklingen og den økonomiske tilstand for VVS’ere i Danmark generelt. I samme omgang ser vi også helt specifikt på de andre klassiske håndværksfag i branchen: tømrere, malere og el-installatører.

Vores specialister vil sammenligne branchens bedste med det samlede gennemsnit for branchen. Dette vil give dig en vigtig indsigt i, hvilke fokuspunker de bedste i branchen har – og hvad der gør, at de klarer sig bedre end de øvrige.

Mere end bare en analyse

Book et uforpligtende møde med en af vores branchespecialister og bliv klogere på, hvordan du klarer dig i forhold til dine konkurrenter. Vi supplerer regnskabsanalysen med veldokumenterede bud på, hvordan du kan forberede dine tal.

Hvilken type virksomhed drejer det sig om?: