Kreditorstyring

Når du outsourcer din kreditorstyring til os, skal du som det eneste godkende dine betalinger i netbank. Vi klarer resten for dig.

Vi finder aktivt dine fakturaer frem og ligger dem til betaling. Vi sikrer, at din kreditorstyring er rettidig og professionel, og at der altid er styr på dine betalinger.

Vi tilbyder også hjælp med debitorstyring.

 

 

Hvad er en kreditor?

En kreditor er en virksomhed eller en person, som din virksomhed skylder penge for en købt vare eller ydelse. Effektiv kreditorstyring er ensbetydende med en høj troværdighed hos virksomhedens leverandører, og at du har styr på dine regninger fra dine leverandører (kreditorer).

Svigter din og virksomhedens kreditorstyring, kan det få konsekvenser i form af ubehagelige stramninger af betalingsbetingelser og samhandelsvilkår med leverandører.

Spar tid og bekymringer med kreditorstyring

Vores veluddannede medarbejdere kan hjælpe dig med en effektiv kreditorstyring med maksimal fleksibilitet. Vi sparer dig for tid, besvær og bekymringer.Med kreditorstyring hos os, holder vi overblikket. Vi sikrer, at du får betalt dine regninger og ikke betaler dobbelt.


Skal vi overtage virksomhedens kreditorstyring? Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om seneste nyt fra BDO