Interim Management

Med Interim Management får du tilknyttet en manager, når der opstår akutte udfordringer i virksomheden. Vi kan både hjælpe, når din virksomhed har behov for kortere- eller længerevarende stillingsbesættelser.

BDO's Interim Management sparer din virksomhed for både tid og besvær, fordi I hurtigt og nemt får suppleret og udfyldt de tomme pladser.

Vi tilbyder blandt andet hjælp med opgaver som:

  • Perioderapportering
  • Løbende gennemgang af bogholderi
  • Afstemninger ifm. årsafslutninger til fx revisor
  • Ledelsesrapporter
  • Likviditetsstyring
  • Proces- og forretningsgangsbeskrivelser
  • Budget og forecast-proces. 

Hvad er Interim Management?

Interim Management er en hjælp og service, som vi udbyder til dig, når din virksomhed har behov for en kortere- eller længerevarende stillingsbesættelse, hvis din regnskabsafdeling fx:Interim Management sikrer dig bl.a. mod tab af værdifuld viden, hvis der pludselig opstår uforudsete situationer på personalefronten, ved at stille en kompetent og erfaren afløser til rådighed. Det kan fx være, at din regnskabschef bliver ramt af sygdom eller siger op. Interim Management sikrer dig desuden hjælp i spidsbelastningsperioder og assistance ved projektforløb.

Interim Management sikrer, at din virksomhed er fleksibel og i stand til hurtig omstilling.

Hurtig og fleksibel hjælp der sparer tid og besvær

Interim Management giver dig og din virksomhed hurtig og fleksibel hjælp fra Business Services & Outsourcing-medarbejdere med erfaring inden for mange brancher og brancheområder.

Vi sikrer dig mod tab af værdifuld viden ved langtidssygdom, barsel, orlov eller opsigelser, og vi hjælper med at optimere dine projekter.


Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde? Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om seneste nyt fra BDO