Bogføring

Vi kan være din bogholder og sørge for, at du får et godt overblik over virksomhedens administrative opgaver.

Vi kan blandt andet sikre, at der er styr på din virksomheds

  • Egenkapital
  • Resultatopgørelse og balance
  • Aktiver og passiver.

Vi er eksperter i bogføring og regnskab. Vi kan skræddersy bogføringshjælpen efter dit behov, så vi altid kan rådgive dig til den bedste løsning for dig og din virksomhed.

 

 

Hvad er bogføring?

Er du i tvivl om, hvad bogføring er, og hvordan du får hjælp til dette samt administrative opgaver, såsom regnskab og løn? Så bør du læse med her eller booke et rådgivende møde med vores bogholdere i dag.

Bogføring laver du for at få indsigt i dit regnskab og din økonomiske situation, så du kan handle på baggrund af et løbende og ajourført regnskab. Det er ligeledes et krav, at alle erhvervsdrivende virksomheder skal bogføre og overholde loven. Dette kan en bogholder klare for dig. 

Med bogføring holder du styr på internt- og eksternt regnskab, herunder:
 

Bogføring

Bogføring og bogholderi danner også grundlag for indberetning af moms og udarbejdelsen af årsregnskabet. Ved at lade en bogholder udarbejde et eksternt eller internt regnskab sikrer du, at din virksomhed lever op til kravene om løn og momsindberetning, eksempelvis ved et skattetjek.

Bogføring foretages i dag i et program, der ganske passende kaldes et bogføringsprogram. Vi har udviklet vores eget program til netop dette, som vi kalder for BDO Online. Det er en innovativ online service, der gør det nemmere at løse administrative opgaver — herunder bogføring, regnskab og løn — samt at overholde loven.

Læs mere om vores tilbud inden for online digital bogføringshjælp eller udforsk vores andre services inden for Business Services & Outsourcing.

Hvorfor bogføre?

Ifølge loven er bogføring lovpligtigt for erhvervsdrivende virksomheder i Danmark. Derudover giver bogføring grundlag for, at du kan træffe de rigtige dispositioner og beslutninger for din virksomhed. Et godt beslutningsgrundlag er et ajourført bogholderi, så du ikke tager beslutninger på et forkert grundlag og altid har styr på regnskab og løn inden for din virksomhed.


Spar tid på bogføringen

Hvis du får os til at hjælpe, sikrer vi, at du aldrig er bagud med din bogføring, og at du overholder alle de gældende bogføringslove — herunder momsindberetning. Vi overtager dit bogholderi, og du kan altid regne med vores ekspertise som bogholder. Vi udarbejder pakken til dig og finder ud af, hvem der laver fakturaer til dine kunder, hvem der sørger for betaling af dine leverandører m.m. Du kan desuden altid få et gratis og uforpligtende tilbud på dine administrative back-office opgaver.

Du får dermed mere tid til at fokusere på værdiskabende aktiviteter for din virksomhed og dine egne kunder, imens vi varetager din bogføring.

Blev du klogere på, hvad bogføring er, og hvad vi kan hjælpe dig med? Ellers kan du læse meget mere her.


Brug for hjælp til bogføring? Tag en snak med os i dag

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om seneste nyt fra BDO