Outsourcing af Økonomifunktionen og lønadministration

Outsourcing af Økonomifunktionen og lønadministration

Skal vi overtage dine administrative opgaver og hjælpe dig i en travl hverdag, så du i stedet kan fokusere på alt det, der skaber værdi for din virksomhed?

Vi tilbyder løsninger inden for alle administrative økonomiopgaver – uanset omfang og størrelse.

Hvordan hjælper vi, og hvad hjælper vi med?

For at sikre din virksomhed bedst muligt, stiller vi et professionelt team til din rådighed. Teamet gennemgår løbende uddannelse i nye smarte arbejdsgange og ajourføres dagligt med et bredt spektrum af mange forskellige kundetyper. Det betyder, at du altid har en professionel sparringspartner, der er klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Med os som sparringspartner har din virksomhed et troværdigt og korrekt billede af den løbende økonomiske udvikling i virksomheden. Grundlaget er derfor lagt for, at din virksomhed er rustet til at træffe de rigtige beslutninger.

En yderligere gevinst ved at lade vores Business Services & Outsourcing-eksperter løse de løbende bogføringsopgaver og rapporteringer er, at årsregnskabet kan dannes på et højt kvalificeret grundlag. Det medfører, at årets resultat ikke kommer bag på dig, fordi den månedlige og kvartalsvise bogføring altid vil være ajour og retvisende.

Ved at lade os hjælpe dig med din virksomheds administrative back-office-opgaver, får du og din virksomhed desuden adgang til en række digitale hjælpemidler og værktøjer. Vores digitale løsninger Mit BDO, BDO Online Løn og BDO Online Bogføring hjælper dig med at skabe overblik over din virksomheds bogføring, regnskabsydelser og lønadministration.

Skal vi overtage virksomhedens administrative opgaver? Kontakt os

Kontaktpersoner

Undgå at gå glip af vigtige nyheder, og tilmeld dig et af vores mange nyhedsbreve