Vi anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores website gennem trafikmåling og optimering af indhold. Når du navigerer videre på sitet uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du accepterer at modtage alle cookies fra vores hjemmeside.
  • Corporate Finance

Hvorfor BDO Corporate Finance

Salg af virksomheder og køb af virksomheder samt rådgivning om generationsskifte og værdianssættelse er kernekompetencer for BDO Corporate Finance.

Vores Corporate Finance afdeling er en selvstændig enhed i BDO. Vi arbejder især med køb og salg af mindre og mellemstore virksomheder, men også med større koncerner – herunder også med problematikkerne vedrørende generationsskifte. Gennem hele købs- og salgsprocessen, fra indledende prisfastsættelse til afsluttende kontraktunderskrift, yder vi professionel og kompetent rådgivning. 

Nationalt netværk af beslutningstagere

Vores Corporate Finance afdeling står stærkt med et vidtforgrenet netværk med ca. 130 statsautoriserede revisorer og partnere fordelt på 32 kontorer landet over. Vores revisorer har hver deres eget professionelle netværk af eksterne samarbejdspartnere; advokater, bankfolk, investorer og andre. Netværket forgrener sig nationalt til mere end 4.000 kontaktpersoner, der alle er beslutningstagere med interesse i eller arbejde med køb og salg af virksomheder.

Rådgivning med internationalt perspektiv

Internationalt set er BDO Corporate Finance del af det verdensomspændende BDO netværk. På verdensplan har BDO Corporate Finance mere end 1200 kolleger i 60 lande, der er specialister i Corporate Finance. Vores internationale netværk sætter os i stand til at vejlede og rådgive professionelt om projekter, der går på tværs af landegrænser.

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere