Corporate Finance

Rådgivning om køb og salg af virksomheder

Corporate Finance - Rådgivning om køb og salg af virksomheder. Generationsskifte og værdifastsættelse er også kernekompetencer for Corporate Finance.

Hvorfor BDO Corporate Finance

Salg af virksomheder og køb af virksomheder, due diligence, værdiansættelse samt rådgivning om generationsskifte er kernekompetencer for BDO Corporate Finance. Vores corporate finance-afdeling er en del af BDO Advisory, som er en specialiseret og selvstændig forretningsenhed i BDO. Vi arbejder især med køb og salg af mindre og mellemstore virksomheder, men også med større koncerner, børsnoterede selskaber og virksomheder inden for den offentlige sektor. Gennem hele købs- og salgsprocessen, fra indledende prisfastsættelse til afsluttende kontraktunderskrift, står vores team af specialister klar til at yde professionel og kompetent rådgivning.

 

Nationalt netværk af beslutningstagere

Vores corporate finance-afdeling er i tæt samarbejde med et vidtforgrenet netværk bestående af ca. 130 statsautoriserede revisorer og partnere fordelt på 32 kontorer landet over. Vores revisorer har hver deres eget professionelle netværk af eksterne samarbejdspartnere, advokater, bankfolk, investorer og andre. Netværket forgrener sig nationalt til mere end 4.000 kontaktpersoner, der alle er beslutningstagere med interesse i, eller arbejder med, køb og salg af virksomheder.

 

Rådgivning med et internationalt perspektiv

Internationalt set er BDO Corporate Finance en del af det verdensomspændende BDO-netværk. På verdensplan har BDO Corporate Finance mere end 2.500 kolleger i 120 lande, der alle er specialister i corporate finance. Vores internationale netværk gør os i stand til at vejlede og rådgive professionelt om projekter, der går på tværs af landegrænser. I 2022 var BDO Corporate Finance blandt de mest aktive rådgivere på globalt plan med i alt 2.095 gennemførte transaktioner til en samlet værdi af USD 114,6 mia.


Kontakt os, hvis du vil vide mere

Jeg ønsker at blive kontaktet af BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, CVR-nr. 20222670 via e-mail og/eller telefon, og jeg er bekendt med, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med følgende privatlivspolitik (https://www.bdo.dk/da-dk/privatlivspolitik-databehandling), herunder videregivelse med henblik på at målrette vores markedsføring. Du bliver kun kontaktet én gang med henblik på bedst muligt at besvare din henvendelse.

Kontaktpersoner

Undgå at gå glip af vigtige nyheder, og tilmeld dig en af vores mange nyhedsbreve