Mød vores ESG-eksperter

Vores ESG eksperter har oparbejdet omfattende erfaring gennem mange år med rådgivning på tværs af forskellige områder. Deres ekspertise strækker sig fra strategisk ESG-rådgivning til bæredygtigt indkøb, risikostyring, overholdelse af regler og udarbejdelse af klima- og ESG-rapportering. Uanset om din virksomhed befinder sig i begyndelsen af bæredygtighedsrejsen eller allerede arbejder på at udvikle en ambitiøs strategi på dette område, står Mia, Mette og Bjørk klar til at yde støtte og vejledning. 

Deres dybdegående viden og erfaring muliggør skræddersyet rådgivning, der kan hjælpe virksomheder med at navigere i komplekse ESG-landskaber og opfylde stadigt skærpede krav. Med fokus på at støtte virksomheder i at integrere bæredygtighed på tværs af deres forretningspraksis, er vores ESG-eksperter dedikerede til at fremme en positiv indvirkning på både miljøet og samfundet. Så uanset om du ønsker at tage de første skridt mod bæredygtighed eller forfine din eksisterende tilgang, kan vores erfarne team tilbyde den nødvendige rådgivning og støtte.

Mød Mia

Mia Walde er Senior Manager i BDO Advisorys sustainability-team. Hun har beskæftiget sig med ESG-området i mere end 10 år som rådgiver og auditor og har i den tid arbejdet med over 100 virksomheder i Skandinavien – heriblandt Nestlé, Volkswagen, McDonalds og flere andre multinationale virksomheder.

Mia har især erfaring med rådgivning af virksomheder og organisationer, som skal imødekomme krav fra kunder og leverandører i deres værdikæde. Derudover står Mia blandt andet klar til at hjælpe jer med:

 • Udvikling af strategi for ESG, cirkulær økonomi og grønne forretningsmodeller.
 • CSR-rapportering med udgangspunkt i UN Global Compact.
 • Træning af organisationer og medarbejdere i ESG-discipliner.
 • Efterlevelse af sociale klausuler og code of conduct.
 • Interne og eksterne ESG-kontroller.

Mød Mette

Mette Toftegaard Rasmussen er Senior Manager i BDO Advisorys sustainability-team. Hun har beskæftiget sig med bæredygtig omstilling og ESG-området i de seneste 10 år. Blandt andet som Specialkonsulent på en Uddannelsesinstitution, hvor Mette udviklede kompetenceforløb for Foodservicebranchen indenfor bæredygtig omstilling og fungerede som rådgiver på grøn og bæredygtig omstilling for større hotel – og kantinekæder samt kommuner.


De seneste år har Mette i en privat IT-virksomhed stået i spidsen for at udvikle systematik og datahåndtering indenfor madspild i Foodservice - som et strategisk værktøj til at understøtte ESG agendaen.
  
Mette har mange års erfaring med strategier, forandringsprocesser, konceptudvikling og forretningsudvikling indenfor områderne mad, måltider, økologi, verdensmål, bæredygtig omstilling, afrapportering, kommunikation og ESG. Mette står blandt meget andet klar til at hjælpe jer med:

 • Udvikling af strategi for Bæredygtig omstilling, ESG og grønne forretningsmodeller.
 • Implementering og forandring af ESG i organisationen.
 • Træning af organisationer og medarbejdere i ESG-discipliner.
 • Facilitering og gennemførelse af Væsentlighedsanalyse, Due Diligence processer i Værdikæden, leverandørstyring m.m.

Mød Bjørk

Bjørk Dimon Næs er Consultant i BDO Advisorys sustainability-team. Bjørk er uddannet Cand.Mag i læring & forandringsprocesser og har været tilknyttet BDO siden januar 2023. 

Hun har beskæftiget sig med 'risk screening' og compliance inden for indkøb og leverandørkæder i tekstilbranchen. Bjørk har en stor passion for bæredygtighed og har været ansat i studievejlederroller på uddannelsesinstitutter.

Hendes kompetencer kredser om facilitering, vejledning, læring og ESG. Bjørk står klar til at hjælpe jer med: 

 • Gennemførelse af væsentlighedsanalyse.
 • Læringsforløb med indføring i ESG.
 • Udarbejdelse af kurser, workshops og værktøjer.

Undgå at gå glip af vigtige nyheder, og tilmeld dig et af vores mange nyhedsbreve