Bæredygtig indkøbsoptimering

Har I overvejet, om jeres indkøbsstrategi har fokus på bæredygtige løsninger, der sikrer jer de bedste betingelser for at reducere virksomhedens miljøaftryk og sænke udgifterne til indkøb?

En effektiv indkøbsstrategi og klart definerede indkøbspolitikker skaber værdi for jeres virksomhed ved at frigøre kapital og ved potentielt at understøtte en mere bæredygtig virksomhedsprofil. Det gælder uanset, om der er tale om løbende vareindkøb eller større projektindkøb. 

Vores indkøbsspecialister kan hjælpe jer med at optimere jeres nuværende eller udvikle en indkøbsstrategi, der sikrer, at jeres virksomheds indkøb er miljøbevidste og socialt ansvarlige, og at I opnår besparelser på indkøbsudgifterne. Vi vejleder jer igennem hele jeres supply chain fra valg af produkter og materialer til leverandørstyring. Vi hjælper blandt andet med at centralisere vareindkøbet, optimere indkøbene, spare administrativ tid, sikre den rette kvalitet til en god, fair markedspris og minimere miljøbelastningen.

Vi har speciale inden for indkøbsoptimering og -rådgivning af såvel private som offentlige organisationer.
 

Indkøbsoptimering – et skridt mod en mere bæredygtig virksomhed 

Det 12. af FN’s verdensmål handler om ansvarligt forbrug og produktion. Med udgangspunkt i dette verdensmål kan vi hjælpe jer med at formulere og udvikle indkøbspolitikker, som reducerer jeres miljøaftryk.

Miljøbevidste og socialt ansvarlige indkøb kan - kombineret med et struktureret og praktisk fokus på indkøbsoptimering - sikre jer en mere bæredygtig profil og en langsigtet strategi, som på den bedst mulige måde reducerer jeres udgifter på vareindkøb.
 

Få hjælp til at sikre en bæredygtig indkøbsstrategi

Vores indkøbsspecialister kan hjælpe jer med at analysere, udvikle og strukturere en optimeret og bæredygtig indkøbsstrategi for din virksomhed.

Vi har fokus på jeres virksomheds behov og tilbyder derfor altid en skræddersyet løsning. Indkøbsoptimering fra vores rådgivere kan bidrage til:

  • Miljøbevidste og socialt ansvarlige indkøb
  • Faktiske besparelser på indkøb
  • Mindre administrativt indkøbsarbejde
  • Nye indkøbspolitikker og en virksomhedstilpasset indkøbsstrategi
  • Forbedret og øget leverandørstyring samt nedbringelse af leverandørrisici
  • Understøttelse af KPI’er til brug for opfølgning og måling.

Læs mere om, hvordan vi rådgiver i indkøbsstrategier her.
 

Kontakt os

Kontaktpersoner