Debitorstyring

Hvad er en debitor? En debitor er en person eller virksomhed, der skylder penge til din virksomhed for de varer eller ydelser, som din virksomhed har solgt. Uopmærksomhed på debitorstyring - selv i korte perioder - kan risikere at koste din virksomhed mange penge og forringe din virksomheds øjeblikkelige økonomiske beredskab og likviditet.

Det er altafgørende for din virksomhed, at dine debitorer betaler, så du kan bruge din likviditet til fx at investere og betale dine kreditorer og ansatte til tiden.

 

Hjælp til debitorstyring

Få hjælp til din styring af debitorer hos os. Vores kvalificerede medarbejdere kan varetage hele eller dele af din virksomheds løbende debitorstyring.

Varetager vi din debitorstyring undgår du ubehagelige overraskelser, risikoen for tab minimeres, og det likvide beredskab forbedres. Vi sikrer dig god og effektiv styring af inddrivelsen fra dine debitorer og udsender rykkere både digitalt og per brev.

Vi tilbyder også hjælp med kreditorstyring.

 

Debitorstyring sparer dig tid, besvær og konfrontationer med kunder

Hold dig på god fod med dine debitorer, som i mange tilfælde også vil være dine kunder. Lad os hjælpe dig med din fakturering og med at styre dine debitorer, så du og din virksomhed kan fokusere på andre værdiskabende opgaver.

Debitorstyring hos os sparer dig for tid og besvær med at kime dine debitorer ned. Vi varetager dine debitorrykninger og sikrer, at du bibeholder det gode personlige forhold til dine kunder, men samtidig får nedbragt dine tilgodehavender.

 

Tag en snak med os, om hvordan vi kan hjælpe dig.