Generel erhversbeskatning

Alle virksomheder i Danmark skal betale skat af et eventuelt overskud. De præcise detaljer for, hvor meget en virksomhed skal betale – og hvordan betalingen foregår - varierer afhængigt af bl.a. virksomhedsstrukturen.  

BDO i Danmark er en af landets førende eksperter inden for erhvervsbeskatning. Vi tilbyder blandt andet hjælp med opgørelsen af den skattepligtige indkomst, selskabsstrukturering, kapitalforhold og skattedokumentation. Vi kender reglerne til bunds og sikrer derfor en korrekt anvendelse af fradrags- og afskrivningsmulighederne.  

Kontakt os for at høre nærmere om reglerne for erhvervsbeskatning og om, hvordan vi kan optimere din virksomheds skattesituation.

Få svar på spørgsmål om erhvervsbeskatning

Optimering af skatteforhold er en kompleks og kontinuerlig proces. Der skal holdes styr på regler, regelændringer og implementering af de bedste, opdaterede løsninger.  

Vi kan hjælpe dig med at finde svar på spørgsmål som:  

  • Hvad er min nuværende skattesituation? 

  • Hvordan kan jeg arbejde med at optimere skatteprocesser og -indberetning? 

  • Hvilke systemer og procedurer bør jeg lægge vægt på for at efterleve mine skattemæssige forpligtelser? 

  • Hvad er konsekvenserne af den skattepolitiske udvikling for min virksomhed?  

  • Hvilke forpligtigelser eksisterer mellem fx moderselskab og datterselskab for, at skattelovgivningen overholdes? 

  • Hvilke værktøjer og procedurer kan hjælpe med skattemæssig risikostyring? 

  • Er selskabs- og finansieringsstrukturen optimal?  

Vi kan hjælpe med at udarbejde skræddersyede skattestrategier for din virksomhed. Samtidig kan du med BDO i Danmark få adgang til de spidskompetencer, der skal til for at finde svar på alle dine skattespørgsmål.


Få det bedste resultat 

Vores fagfolk - der tæller økonomer, revisorer, konsulenter, skatteeksperter og -jurister samt andre specialister - er alle drevet af ønsket om at levere skattemæssigt optimale løsninger til dig og din virksomhed. Uanset hvordan du driver din forretning, kan vi hjælpe dig med at forbedre dine resultater.

Kontakt os

Jeg ønsker at blive kontaktet af BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, CVR-nr. 20222670 via e-mail og/eller telefon, og jeg er bekendt med, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med følgende privatlivspolitik (https://www.bdo.dk/da-dk/privatlivspolitik-databehandling), herunder videregivelse med henblik på at målrette vores markedsføring. Du bliver kun kontaktet én gang med henblik på bedst muligt at besvare din henvendelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om seneste nyt fra BDO