Real Estate

Real Estate

Vi har et indgående kendskab til revision og regnskab i boligorganisationer, hvad end det er almene boligorganisationer, andelsboligforeninger eller real estate. Vores kontaktnet i ministerier, styrelser og andre relevante offentlige institutioner samt til advokater, ejendomsmæglere og valuarer på det private ejendomsmarked er stort.


Vi sikrer vores kunder de bedste betingelser:

BDO er uafhængig rådgiver på markedet for real estate, og vi sikrer vores kunder de bedste betingelser  og viden om det nyeste inden for lov, bekendtgørelser, muligheder og tendenser på område. Dette gør vi via vores branchegruppe for real estate. Her har vi samlet vores specialister fra hele landet, hvor viden og erfaringer udveksles. Det sikrer de bedste betingelser for vores kunder. Vi har stor erfaring med rådgivning for selskaber, der foretager investeringer i ejendomme, og vi bistår en lang række samarbejdspartnere med rådgivning om køb og salg af ejendomme. Det kan blandt andet være ved finansiel-, skatte- og moms due diligence eller ved rådgivning med henblik på at sikre den optimale struktur både ved erhvervelsen og eventuel senere salg af ejendomme.


Vi har samlet specialister fra hele landet inden for: 

  • Revision
  • Skat og Moms
  • Rådgivning


Hold dig opdateret - tilmeld dig vores nyhedsbrev Real Estate

Vi udsender nyhedsbrevet Real Estate en gang om måneden. Udfyld formularen nedenfor, og så sørger vi for at holde dig opdateret på den nyeste viden indenfor lov, bekendtgørelser, muligheder og tendenser på området.

 

Kontaktpersoner