International selskabsskat

Effektiv håndtering af ændringer er afgørende inden for international skat, og vores internationale skatteteam rådgiver en bred vifte af kunder i en række forskellige brancher for at kontrollere deres verdensomspændende skatteudgifter og rapporteringer. Uanset om du har en virksomhed, der først lige har taget de første skridt ud af Danmark, eller om du ejer en multinational virksomhed med komplekse operationer og strukturer over hele verden, tilbyder vi en fuldt dækkende bistand i samarbejde med vores internationale netværk.

Vi rådgiver kunder på hele spektret af internationale spørgsmål - fra etablering, strukturering og transfer pricing til benefiscial ownership og finansiering. Internationale virksomhedsstrukturer har aldrig været under større kontrol, men vi kan hjælpe dig med at vurdere virkningen af ​​de ændringer, der medfølger.

Gennem vores internationale netværk har vi en global dækning med knap 1.600 kontorer i mere end 160 lande. Med en integreret rådgivning ønsker vi at reducere dine verdensomspændende omkostninger og administrative byrder på tværs af alle skatter og afgifter, herunder spørgsmål om told og håndtering af ud- og indstationerede medarbejdere. Du vil få et centralt kontaktpunkt i Danmark for dine verdensomspændende aktiviteter, og vi vil skræddersy individuelle løsninger baseret på vores viden om din virksomhed, koncernstruktur og strategier.


Potentielle problemer

  • Du har brug for rådgivning om skat, når en gruppe af selskaber skal struktureres 
  • Du ønsker at forstå dobbeltbeskatnings forhold- Du planlægger cross-border erhvervelser, afhændelser eller omorganiseringer
  • Du søger at ekspandere i udlandet
  • Du vil håndtere immaterielle rettigheder eller R&D udgifter mere effektivt


Hvordan kan vi bl.a. støtte dig

  • Med en effektiv skattestrategi for både danske og udenlandske investeringer
  • Ved at holde dig ajour med nye udviklinger inden for den internationale arena, der påvirker din virksomhed.


Kontakt os