BDO Moms Tjek

Vi giver vores kunder en professionel tilgang til at arbejdet med momskontrol, dette via løsningen, BDO Moms Tjek, som understøtter det løbende arbejde med momskontrol.

Med BDO Moms Tjek giver vi vores kunder en professionel tilgang til at arbejde med momskontrol, dette via løsningen BDO Moms Tjek, som understøtter det løbende arbejde med momskontrol og sætter fokus på den decentrale inddragelse i analyseprocessen.

Formålet med BDO Moms Tjek er, at BDO i samarbejde med kunderne sikrer den bedste understøttende løsning. Derfor bistår BDO i processen med sparring og erfaringsudveksling i relation til opdateringer af eksisterende forretningsgange, tilretning til kontoplanen og vejledning i forhold til konteringspraksis.

I de fleste tilfælde indgås der et flerårigt samarbejde, som sikrer en kontinuitet og udvikling på dette område med bistand fra BDO’s momseksperter.

Læs mere om, hvordan I kan få et bedre overblik over jeres momsforhold via vores momsanalyseværktøj her:

BDO Moms Tjek Faktaark

Kontakt os

Jeg ønsker at blive kontaktet af BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, CVR-nr. 20222670 via e-mail og/eller telefon, og jeg er bekendt med, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med følgende privatlivspolitik (https://www.bdo.dk/da-dk/privatlivspolitik-databehandling), herunder videregivelse med henblik på at målrette vores markedsføring. Du bliver kun kontaktet én gang med henblik på bedst muligt at besvare din henvendelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om seneste nyt fra BDO