Etablering af virksomhed i Danmark

Etablering af virksomhed i Danmark

Danmark ligger højt på Verdensbankens liste over, hvor i verden det er nemmest at starte virksomhed. Det er nemlig let at opstarte og registrere egen virksomhed i Danmark. Det kan faktisk gøres så hurtigt, at du kan være klar til at gøre forretning inden for få timer.  

Men for internationale selskaber kan etablering på det danske marked alligevel være en kompleks proces. Skatteregler, valg af virksomhedsstruktur, opsætning af systemer og sikring af compliance er blot et udpluk af de opgaver, der skal håndteres.  

Vi kan hjælpe med at gøre etablering i Danmark nemt og overskueligt ved at skabe overblik over hele startupprocessen – fra første spadestik til første selvangivelse.

Få en god start på det danske marked

Vi sørger for, at udenlandske virksomheder får den helt rigtige start på det danske marked. Med kontorer i mere end 165 lande verden over, er vi den oplagte samarbejdspartner, og vi kan sikre, at I overholder alle gældende regler og love i både Danmark og i udlandet.  

Vi kan assistere med følgende opgaver skræddersyet efter jeres behov: 

  • International skatterådgivning 

  • Rådgivning om udenlandsk arbejdskraft 

  • Registrering af virksomhed i Danmark 

  • Oprettelse af NemID, NemKonto og e-Boks 

  • Rådgivning om ansættelsesretlige krav på det danske arbejdsmarked 

  • Rådgivning og assistance ved arbejds- og opholdstilladelser.  

  • Lønadministration og bogføring 

  • Revision og regnskab. 

Samarbejde med nabolande

Når virksomheder krydser landegrænser, gælder der andre skatteregler og procedurer. Det kan være udfordrende at finde rundt i de mange regler og gennemskue forskellene. Derfor har vi et tæt samarbejde med vores kolleger på tværs af grænser, så du kan få den helt rigtige og specialiserede sparring og rådgivning. 

Vil du have hjælp til opstart af virksomhed og til at drive din virksomhed i Danmark? Så tag en uforpligtende snak med vores eksperter.

samarbejde

Kontaktperson

Undgå at gå glip af vigtige nyheder, og tilmeld dig en af vores mange nyhedsbreve