• Effektiv bogføring
    og lønadministration m.m

    - og indsigt i det lokale erhvervsliv

    Få et gratis tilbud

Hjælp til administrative opgaver

Vi kan hjælpe dig i en travl hverdag ved at overtage dine administrative opgaver. Med færre administrative opgaver, kan du fokusere på de kernekompetencer, som skaber værdi for din virksomhed, såsom salg, økonomi, HR, rekruttering, produktion, levering og meget andet. Alt dette skal plejes for, at din virksomhed har sorte tal på bundlinjen.

Mens du og din virksomhed koncentrerer sig om at udvikle forretningen og pleje kunderne, kan vi løse de administrative opgaver, som fx bogføring, lønadministration, kreditorstyring, debitorstyring og momsadministration.

Det kan være enkelte administrative opgaver, du overlader til os, men det kan også være dem alle sammen. Vi tilbyder løsninger inden for alle administrative økonomiopgaver – uanset omfang og størrelse.

Fordelene ved outsourcing af administrative opgaver for din virksomhed er mange. Det kan fx være:

  • Tid til din og virksomhedens kerneforretning
  • Sikkerhed for at gældende regler og bestemmelser overholdes
  • Adgang til kompetencer, ajourført viden og faglig sparring
  • Eliminering af sårbarhed ved sygdom, ferie, opsigelser m.m.


Hvordan hjælper vi, og hvad hjælper vi med?

For at sikre din virksomhed bedst muligt, stiller vi et professionelt team til din rådighed. Teamet gennemgår løbende uddannelse i nye smarte arbejdsgange og ajourføres dagligt med et bredt spektrum af mange forskellige kundetyper. Det betyder, at du altid har en professionel sparringspartner, der er klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Med os som sparringspartner har din virksomhed et troværdigt og korrekt billede af den løbende økonomiske udvikling i virksomheden. Grundlaget er derfor lagt for, at din virksomhed er rustet til at træffe de rigtige beslutninger.

En yderligere gevinst ved at lade vores Business Services & Outsourcing-eksperter løse de løbende bogføringsopgaver og rapporteringer er, at årsregnskabet kan dannes på et højt kvalificeret grundlag. Det medfører, at årets resultat ikke kommer bag på dig, fordi den månedlige og kvartalsvise bogføring altid vil være ajour og retvisende.

Ved at lade os hjælpe dig med din virksomheds administrative back-office-opgaver, får du og din virksomhed desuden adgang til en række digitale hjælpemidler og værktøjer. Vores digitale løsninger Mit BDO, BDO Online Løn og BDO Online Bogføring hjælper dig med at skabe overblik over din virksomheds bogføring, regnskabsydelser og lønadministration.

 

Vil du vide mere om de mange fordele ved at arbejde sammen med os, møder vi gerne op i din virksomhed til en uforpligtende snak.

Hvad kan vi hjælpe med?: