• Effektiv bogføring
    og lønadministrationen m.m.

    - og indsigt i det lokale erhvervsliv

    Få et gratis tilbud

Bogføring og regnskabsassistance

Mens du og din virksomhed koncentrerer sig om at udvikle forretningen og pleje kunderne, så løser vi de administrative opgaver, som fx bogføring, lønadministration, momsadministration eller kreditor/debitorstyring. Det kan være enkelte administrative opgaver, I overlader til os, men det kan også være dem alle sammen. Det er op til jer, og vi tilbyder løsninger inden for alle administrative økonomiopgaver - uanset omfang og størrelse.

Fordelene ved outsourcing af administrative opgaver for din virksomhed er mange, men det kan fx være:

  • Tid til kerneforretningen 
  • Sikkerhed om at gældende regler og bestemmelser overholdes
  • Adgang til kompetencer, ajourført viden og faglig sparring 
  • Backup ved sygdom, ferie mv., der eliminerer sårbarhed

Hvordan hjælper vi, og hvad hjælper vi med?

For at sikre din virksomhed bedst muligt, stiller vi et professionelt team til din rådighed. Teamet gennemgår løbende uddannelse og ajourføres med den nyeste viden på området, hvilket betyder, at du altid har en professionel sparringspartner, der er klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Med os som sparringspartner har din virksomhed et troværdigt og korrekt billede af den løbende økonomiske udvikling i virksomheden. Grundlaget er derfor lagt for, at din virksomhed er rustet til at træffe de rigtige beslutninger.

En yderligere gevinst ved at lade vores Business Services & Outsourcing-eksperter løse de løbende bogføringsopgaver og rapporteringer, er, at årsregnskabet kan dannes på et højt kvalificeret grundlag, hvilket ofte medfører reducerede omkostninger.


Vil du vide mere om de mange fordele ved at arbejde sammen med os, møder vi gerne op i den virksomhed til en uforpligtende snak

Hvad kan vi hjælpe med?: