Indkøb, udbud, kontraktstyring og supply chain

Rådgivning i alle led af jeres forsyningskæde

Supply Chain Management (SCM) er ledelse af integrerede forretningsprocesser på tværs af forsyningskæden. I Supply Chain Management arbejder vi med at få alle elementer til at spille sammen, helt fra indledende forecasts, frembringelse af produkter og serviceydelser til rådgivning vedrørende optimering af fx lager eller netværk. Målet er at hjælpe virksomheder til vækst, robuste og bæredygtige løsninger, samt profitabel bundlinje effekt.

Vi hjælper jer med at fjerne skjulte omkostninger, forbedre processer og med at styrke samarbejdet med interne og eksterne samarbejdspartnere. Vi kan støtte jer i at skabe processer, som sikrer, at hele jeres forsyningskæde hænger optimalt sammen.
 

Operations & Transformation

Optimer jeres virksomheds Operations Management, indkøbsstrategi og operationelle processer med BDO Advisory
Læs mere her

Indkøb, Kontraktstyring & Cost Out

Hos BDO Advisory er vi specialister i at forbedre effektiviteten og omkostningsstyringen i jeres indkøbs- og kontraktstyringsprocesser, og vi er eksperter i at optimere økonomien gennem vores avancerede "Cost Out" tjenester.
Læs mere her

Maksimer værdien af indkøb og kontrakter

Vi forpligter os til at arbejde tæt sammen med jer for at sikre, at hver strategi ikke kun er omkostningseffektiv, men også bæredygtig på lang sigt. Lad os transformere jeres indkøbs- og kontraktstyringsprocesser og sammen nå nye højder af økonomisk effektivitet.
Læs mere her

Optimer jeres supply chain med BDO Advisory

Hos BDO Advisory er vi specialister i at optimere forsyningskæder (Supply Chain) og forstå de komplekse udfordringer, virksomheder møder i en globaliseret verden. Vores team af eksperter transformerer disse udfordringer til konkurrencefordele gennem skræddersyede, innovative løsninger.
Læs mere her

Få kontrol over hele jeres supply chain

Vi har stærke kompetencer inden for både offentlige og private SCM-funktioner, og vi kan blandt andet rådgive i:

  • Indkøbsstrategi- og transformation
  • Supply Chain og strategisk omkostningstransformation
  • Værdifulde aktiver i virksomheden
  • Offentlige udbud og Contract Management
  • Tilbudsrådgivning og Bid Management-processer.

For os er det vigtigt, at I både får designet og implementeret de nødvendige forandringer i virksomheden. Vi slipper derfor aldrig et projekt, før vi ved, at alt fungerer og har impact.

Vores konsulenter har stor erfaring med at understøtte private og offentlige virksomheder og organisationer, og trækker læring med på tværs. Vores fokus er i særlig grad:

  • Hvordan I kan økonomistyre og optimere jeres investerings- og indkøbsbudget.
  • Hvordan I forvalter forsyningskæder og aktiver.
  • Hvordan I sikrer, at jeres samarbejdsrelationer og leverandører understøtter både strategiske og politiske beslutninger.

Kontakt os

Jeg ønsker at blive kontaktet af BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, CVR-nr. 20222670 via e-mail og/eller telefon, og jeg er bekendt med, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med følgende privatlivspolitik (https://www.bdo.dk/da-dk/privatlivspolitik-databehandling), herunder videregivelse med henblik på at målrette vores markedsføring. Du bliver kun kontaktet én gang med henblik på bedst muligt at besvare din henvendelse.

Kontaktpersoner