• Doing Business in Denmark

    Din rådgiver og samarbejdspartner ved etablering af virksomhed i Danmark

    Kontakt os

Etablering i Danmark

Danmark er højt rangeret på Verdensbankens liste over, hvor i verden det er nemmest at starte virksomhed.

Etableringen på det danske marked kan dog for internationale selskaber være en kompleks proces. Skatteregler, valg af virksomhedsstruktur, opsætning af systemer og sikring af compliance er blot et lille udvalg af de opgaver, der skal håndteres.

Vi gør etablering i Danmark nemt og overskueligt ved at skabe overblik over hele startupprocessen – fra første spadestik til første selvangivelse.
 


Vores produkt

For at sikre en god, optimal og effektiv opstart af virksomhed i Danmark, har vi udviklet nedenstående oversigt, som sikrer, at alle faktorer bliver medtaget.

Erfaringen har vist os, at det ofte giver store besparelser i det lange løb - både i tid og pengeEtablering i Danmark

Din samarbejdspartner

Vi tilbyder ligeledes et samarbejde til virksomheder, som assisterer udenlandske virksomheder med anden rådgivning eller administration i Danmark.

Som rådgiver eller administrator kan du derfor sende dine kunder trygt videre til os og nyde godt af vores internationale skatte- og momsnetværk samt vores dygtige team af konsulenter, som dagligt rådgiver og hjælper udenlandske virksomheder.

I tæt samspil med vores ekspertteam bliver vi til det ultimative hold.

Kontakt en af vores rådgivere i dag.


Vil du vide mere?


Hvorfor vælge BDO som samarbejdspartner?

Vi er del af et verdensomspændende netværk af revisorer og rådgivere. Netværket blev i 2018 kåret som verdens bedste. Gennem tilstedeværelse i både Danmark og i virksomhedens hjemland kan vi assistere dig med at give dine kunder den bedst mulige service og bidrage med indgående kendskab til praktiske krav og gældende regler i begge lande.

Med omkring 30 kontorer fordelt rundt om i landet kan vi desuden assistere med at give kunden hurtig, lokal assistance med opgaver.

Kort fortalt vil et samarbejde med BDO betyde, at både du og dine kunder kan spare tid og penge, samtidig med at vi i fællesskab giver kunderne vished om og tryghed for, at deres virksomhed eller organisation lever op til dansk lovgivning.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak.

Enter security code:
 Security code