• Skattetjek

    Er I forberedte på et kontrolbesøg fra Skattestyrelsen?

    Kontakt os

Skattetjek


Overholder I jeres arbejdsgiverforpligtelser, og er I forberedte på et kontrolbesøg fra Skattestyrelsen? Med BDO Skattetjek får I en klar vished om, at I altid indberetter og betaler de korrekte skatter.

For både arbejdsgivere og medarbejdere kan det nemlig have store økonomiske konsekvenser, hvis virksomheden ikke har tilstrækkeligt styr på, hvornår diverse personalegoder og godtgørelser er skattepligtige, og hvornår der er pligt til at indberette dem.

Vores tilbud om skattetjek giver jer en tryghed og sikkerhed i, at eventuelle fejl og mangler bliver fundet og rettet, og at de indberettede tal og oplysninger er korrekte.

 

Hent brochuren her

 

Vi sparer jer for bekymringerne

Har I vanskeligt ved at svare på følgende spørgsmål, vil et BDO skattetjek være relevant for jer:

  • Skattefrie rejse- og befordringsgodtgørelser: Opfylder I jeres kontrolforpligtelser, og hvordan dokumenterer I dette?
  • Virksomhedens biler: Ved jeres medarbejdere, hvordan de må anvende virksomhedens biler? Hvordan kontrollerer og dokumenterer I, at der ikke køres privat i bilerne?
  • Automatisk beregning af befordringsfradrag (Felt 11): Husker I at indberette, hvis medarbejderne ikke møder fast ind på kontoret hver dag?
     

Sådan kan vi hjælpe

Vi tilbyder et møde af to timers varighed, hvor vi gennemgår jeres goder og kontrollerer den skattemæssige behandling af den enkelte gode. Vi laver en gennemgang af jeres kontrolarbejde og dokumentation samt en vurdering af, om disse lever op til Skattestyrelsens krav.  

 

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig

Enter security code:
 Security code