Afgifter

Få rådgivning fra vores specialister der er placeret på vores kontorer rundt omkring i landet.

Afgifter

Hvilke afgifter kan jeg få refunderet? Hvad er lønsumsafgift, og hvad er mine muligheder i forhold til energiafgifter? Det er blot tre af de spørgsmål, som kan volde hovedbrud for virksomheder og organisationers regnskabs- og økonomimedarbejdere samt ledelsesgrupper rundt om i Danmark. De rigtige svar kan mærkes direkte på bundlinjen, og optimering af arbejdsgange til behandling af afgifter giver samtidig tid til at fokusere på andre arbejdsopgaver.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at optimere din behandling af afgifter.


afgifter

Hvilke afgifter skal jeg betale?

På overfladen burde spørgsmålet om afgifter være ligetil at finde svar på, men sådan er det langt fra altid. Danske virksomheder og organisationer kæmper ofte med at finde rundt i, hvilke afgifter, afgiftsfradrag eller afgiftsfritagelser, der gælder.

Refundering på afgifter på f.eks. vand og el kan samtidig have indvirkning på økonomien og det endelige resultat af din virksomhed eller organisations aktiviteter.

Der kan også være tale om, at du enten betaler for lidt eller for meget i afgift. Noget der gør sig gældende for både danske og internationale afgifter. Reglerne herhjemme og rundt om i verden udvikler sig løbende. Derfor er der behov for både regnskabs- og revisionskundskaber samt overblik over og forståelse for gældende regler, hvordan de udvikler sig og deres indvirkning på din drift for at få det bedst mulige resultat.

Rådgivning om afgifter

Rådgivning om afgifter

BDO huser Danmarks fremmeste afdeling for analyse og rådgivning om behandling af afgifter. Med over 30 kontorer rundt om i landet får du som kunde adgang til en unik kombination af lokal viden og forståelse blandet med ekspertbistand og indsigt. Det samme gælder internationalt, hvor vi er til stede i mere end 160 lande rundt om i hele verden.

Vi overvåger konstant udviklingen og kan assistere med at vurdere, hvad der kan have indvirkning på din situation. Vi rådgiver virksomheder og organisationer om alle relevante afgiftsforhold, både nationalt og internationalt, og hjælper med at optimere afgiftsberegninger og -betalinger. Alle opgaver løses med udgangspunkt i din situation og skræddersyes til at møde netop dine behov.

Vi kan assistere med opgaver som:

  • Gennemgang af nuværende behandling af afgifter
  • Analyse af muligheder for optimering af afgiftsbehandling,
  • Gennemgang af - og opdateringer om afgiftsforhold for relevant personale 
  • Afdækning af muligheder for at få refundering på afgifter
  • Behandling og analyse af EU-harmoniserede afgifter


afgifter

Kontakt os

Jeg ønsker at blive kontaktet af BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, CVR-nr. 20222670 via e-mail og/eller telefon, og jeg er bekendt med, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med følgende privatlivspolitik (https://www.bdo.dk/da-dk/privatlivspolitik-databehandling), herunder videregivelse med henblik på at målrette vores markedsføring. Du bliver kun kontaktet én gang med henblik på bedst muligt at besvare din henvendelse.

Kontaktpersoner

Undgå at gå glip af vigtige nyheder, og tilmeld dig en af vores mange nyhedsbreve