Nyt gratis værktøj til kommuner og regioner

26 oktober 2020

Kommuner og regioner kan tit stå over for udfordringer, når det kommer til korrekt håndtering af moms og afgifter. Der gælder særlige og komplekser regler for den offentlige sektor, og de kan ofte være svære at gennemskue.

For at hjælpe kommuner og regioner med at lette håndteringen af moms og afgifter har vi i BDO skabt et nyt gratis værktøj. Værktøjet kan anvendes af kommuner og regioner til at sikre korrekt bogføring af moms - uden de selv skal gennemgå dokumenter og hjemmesider.

Offentlig-moms.dk er udviklet, fordi vi i BDO ønsker at gøre det lettere for kommuner og regioner selv at vurdere, om udgifter fra en given leverandør kan omfattes af momsrefusion,” siger Sara Duch, Partner i BDO.
 

Besøg offentlig-moms.dk
 

Få overblik og hold dig opdateret

offentlig-moms.dk er det muligt for kommuner og regioner at få et indblik i, hvilke institutioner der har driftsoverenskomst, og hvilke der er omfattet af en statslig momsrefusionsordning.

Hjemmesiden kan derfor anvendes til at skabe et overblik, men den kan samtidig også hjælpe kommuner og regioner med at holde sig opdateret på relevant viden og nyheder med særlig betydning for deres håndtering af moms og afgifter.
 

Vil du have adgang?

For at oprette dig som bruger på offentlig-moms.dk, skal du være ansat hos en kommune eller en region. Så snart du er oprettet, kan du foretage gratis opslag med vores værktøj og finde ud af, om institutioner har driftsoverenskomst eller er omfattet af en statslig momsrefusionsordning.
 

Få adgang her