Roskilde

Roskilde - Revision, regnskab og rådgivning

 

 

Den bedste revision og rådgivning i Roskilde og omegn. Vi arbejder hver dag for at skabe merværdi for vores kunder. Uanset om det drejer sig om revision og regnskab, køb og salg af virksomheder, værdiansættelse, skat, moms, cyber security, GDPR, it-rådgivning eller advisory, er vores udgangspunkt at skabe proaktiv indsigt, der kan omsættes til handling.

Ud over rådgivning, regnskab og revision hjælper vi også virksomheder og organisationer i og omkring Roskilde med andre opgaver i den daglige administration, heriblandt bogholderi og lønadministration.

Hvad kan revision?

Revision er i sin grundform en gennemgang af en organisations regnskab. Formålet er at give organisationen - og dens interessenter - en neutral og objektiv gennemgang af dens finansielle situation. Desuden er revision et lovkrav for mange, og det er desuden et krav, at processen gennemføres af en statsautoriseret og/eller registreret revisor.

Vores udgangspunkt er, at en revisor skal være en rådgiver, som gennemfører en proces, der kan bruges både i dagligdagen og i den strategiske fastlægning af mål og budgetter.

Hos BDO Roskilde arbejder vi med værdibaseret rådgivende revision. Det er en tilgang, hvor vi ud over den lovpligtige del af revisionen har fokus på at tilføre merværdi. Vores revisorer og andre medarbejdere holder altid et vågent øje med, hvilke fakta og detaljer i revisionen, der kan omsættes til tiltag, som letter den daglige drift. Det kan fx dreje sig om forenkling og strømlining af arbejdsprocedurer eller identifikation af mulige omkostningsbesparelser.

For virksomheder og organisationer i og omkring Roskilde betyder det, at vores rådgivning og revision både kan give tryghed for, at alle regler og love er overholdt og samtidig forbedre bundlinjen.

Revision, regnskab og rådgivning

Roskilde kontoret rådgiver og servicerer både private kunder, en lang række kommuner samt de to regioner på Sjælland under ledelse af Partner og statsautoriseret revisor Per Lund.

BDO i Roskilde er ideelt placeret tæt ved motorvejen og tæt på Roskilde centrum. Fra vores hoveddør har vi udkig over Roskilde Domkirkes berømte tvillingetårne.

Vores liste af services tæller blandt andet:

Vi hjælper fx med:

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et besøg fra en af vores kompetente revisorer eller konsulenter. Hos os er både parkering og en kop kaffe gratis – og gode råd er ikke dyre, men meget værd.

Kontaktpersoner