• Software Asset Management

Software Asset Management

Mange virksomheder/institutioner optimerer ikke deres IT-systemer og processer med fokus på besparelse af softwarelicensomkostninger, ligesom der er en stor økonomisk risiko forbundet med ikke at have styr på brugen af software i virksomheden/institutionen ved en eventuel softwarelicenskontrol fra en softwareleverandør.

 

Vi hjælper med at reducere softwarelicensomkostningerne

Vores team hjælper med optimering af IT-systemer med fokus på besparelser af licensomkostninger, ligesom vi arbejder med processerne i virksomheden/institutionen, så software håndteres og udnyttes optimalt fra indkøb til afinstallation. Vi følger ISO standarder som 19770 i vores rådgivning og tilbyder workshops samt gennemgange af nuværende processer, for at optimere brugen af software og identificere besparelsesområder.

 

Vi minimerer den økonomiske risiko og giver ro i maven

Vores hold af Software Asset Management - eksperter hjælper med at skabe et overblik over brugen af software i virksomheden/institutionen og giver tryghed i forbindelse med en eventuel softwarelicensundersøgelse. Vores erfarne team, kan opgøre brugen af software på audit-lignende metoder og derved sikre ro i maven, minimere den økonomiske risiko og sikre compliance ved en softwarelicensrevision.

Vi hjælper gerne til både før, under og efter en eventuel softwarelicenskontrol og giver tryghed under hele forløbet og hele vejen rundt – samtidigt med at vi sikrer, at softwarelicenskontrollen udføres effektivt og med et minimalt tidsforbrug for virksomheden/institutionen.

 

Kontakt os