• 24/7 overvågning mod cyberangreb

  Hurtig og konstant reaktion på cyberangreb

  Kontakt os

24/7 overvågning mod cyberangreb

24/7 overvågning
Det tilbyder vi:
24/7 overvågning – hvad kan det?
Meget mere end computervirus og hackere
Grundlaget for vores 24/7 overvågning
Mere end 24/7 overvågning
For beslutningstagere: Derfor giver 24/7 overvågning god mening
Kontakt os

 

24/7 overvågning

BDO har 24/7 overvågning og et Computer Emergency Response Team (CERT) som er en ekspertgruppe, hvis opgave er at beskytte din organisations digitale værdier. Om det er data, forretningskritiske informationer, IT-drift eller noget helt fjerde.

Tal fra Danmarks Statistik viser, at virksomheder og organisationer er digitale som aldrig før. I takt med digitaliseringen stiger vigtigheden af dækkende, effektiv og hurtig IT-sikkerhed og cybersikkerhed, der beskytter dine digitale værdier og systemer. Traditionelle beskyttelsessystemer som antivirus og firewalls har kun begrænset effekt, når man tager de mange trusler som i dag eksisterer i cyberspace in mente.

Det gælder i særdeleshed for Danmark, hvor organisationer og virksomheder er specielt sårbare over for angreb. Spørgsmålet er i stigende grad ikke om, I vil opleve at blive angrebet, men om I har evnen til at modvirke og bekæmpe angreb, når de finder sted. Samtidig øges risikoen for gentagne cyberangreb voldsomt, hvis cyberkriminelle eller hackere én gang har oplevet jeres reaktion som langsom eller ineffektiv.

For at beskytte jeres digitale systemer, har I behov for et smart, fleksibelt og konstant opdateret forsvar. Det er netop det, som vores cybersikkerheds-CERT-team kan levere.

Vi leverer, ud over CERT, blandt andet managed service overvågning, et Security Operations Center (SOC), Managed Detection and Response (MDR) og meget mere. Alle højner beskyttelsen af dine digitale værdier.

Vores fleksible og skalerbare løsninger kan tilpasses alle fra startups til multinationale selskaber. Altid skræddersyet til netop dine behov. Kontakt vores cybersikkerhedseksperter for at høre mere om, hvordan vi kan sikre din organisation.

Vil du vide mere?

 

Det tilbyder vi:

Vores cybersikkerheds-CERT-team består af individer der med hver deres unikke tekniske og strategiske erfaring og ekspertise hjælper med at sikre kunders digitale værdier. Teamet har blandt andet arbejdet med kritisk infrastruktur og nogle af verdenens mest profilerede virksomheder.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Analyse og trusselsregistrering via et dedikeret sensornetværk, der registrerer trusler og uregelmæssigheder ved at indsamle og analysere netværksaktivitet og forskellige logfiler
 • Sikkerhedshændelseshåndtering skaleret i overensstemmelse med kundens behov
 • Kontinuerligt arbejde med analyse og trusselsintelligens, der sikrer en opdateret forståelse af den eksisterende trusselsituation og styrker evnen til at opdage og håndtere sikkerhedshændelser
 • Tekniske og strategiske oplysninger og anbefalede foranstaltninger, der leveres til vores kunder gennem løbende meddelelser og ugentlige og månedlige rapporter
 • Test af sikkerhedsrisikoen og kvaliteten af kundernes IT-systemer gennem penetrationstest og scanning af sårbarheder
 • ICT security (Information and Communications Technology) som sikrer integritet, fortrolighed og tilgængelighed af data og overordnede informations- og teknologisystemer.
 • 24/7 SOC – Bliv fuldt klædt på i forhold til sikkerhed med et dedikeret team, der står klar til at rager på angreb 24/7

Kontakt vores cybersikkerhedseksperter for at høre mere om vores 24/7 overvågningsrelaterede tilbud og vores andre løsninger og services inden for cybersikkerhed og informationssikkerhed.

 

24/7 overvågning - hvad kan det?

Et CERT-team kan ses som dit responsteam ved hændelser, der omhandler IT-sikkerhed og cybersikkerhed. Teamet håndterer bekæmpelse af alle former for cyberangreb, malware, virusinficeringer, mm.  

Fordelene ved et CERT-team er blandt andet, at de er fuldt dedikerede til bekæmpelse af eksterne trusler. Teamets eksperter har daglig kontakt til andre sikkerhedseksperter, -virksomheder og -organisationer og holder sig konstant ajourført om den seneste udvikling inden for trusler som malware, virus, hackermetoder, og hvordan de mest effektivt bekæmpes. Det leder til et vidensniveau og en praktisk ekspertise, som det kan være svært for interne medarbejdere med andre arbejdsopgaver at opnå.

CERT-teamet kan stå klar til at reagere omgående alle døgnets 24 timer, så du opnår øjeblikkelig reaktion på angreb. De første 48 timer efter et angreb finder sted er som regel afgørende, så hvert sekund tæller.

Brugen af et eksternt CERT-team har vist sig at være så effektiv, at det amerikanske statsapparat har sit eget CERT-team, US-CERT.

Kontakt os for en uforpligtende snak

 

Meget mere end computervirus og hackere

Mens fokus for CERT er på nedkæmpning af hackerangreb, computervirusser og malware, vil det være forkert at tænke på CERT som et "reaktionsteam." Nye former for cyberangreb dukker hele tiden op, og selv professionelle IT-sikkerhedseksperter kan til tider kæmpe en daglig kamp for at holde sig opdateret med udviklingen.

Effektivt forsvar af digitale værdier kræver ikke bare viden om angrebstyper. Det handler i lige så høj grad om indsigt og forståelse for IT-sikkerhed og datasikkerhed for både de data, der er i brug, og de der er i storage-systemer som backups.

Vores eksperter gennemfører løbende test og simulationer for bedre at kunne forudsige sikkerhedsproblemer, inden de opstår. De træner samtidig i, hvordan skaden kan begrænses, hvis et angreb trænger igennem et af din organisations forsvar. CERT er med andre ord et proaktivt team af eksperter, som er up-to-date med den seneste udvikling inden for trusler og bekæmpelsen af dem.

Kontakt os for en samtale om detaljerne i vores 24/7-overvågningsløsninger.

 

Grundlaget for vores 24/7 overvågning

Målet med BDOs 24/7 overvågning er at hjælpe virksomheder og organisationer med at skabe en sikker og robust cyber- og kommunikationsinfrastruktur, der kan modstå angreb. Vi søger samtidig at minimere den mulige skade, en organisation eller virksomhed kan opleve i forbindelse med et angreb.

Vores tilbud skabes ud fra et sæt af værdiprincipper, der underbygger samtlige af vores services og tilbud. De er:

 • Sæt kunden øverst. Vores udgangspunkt for enhver arbejdsopgave er, at den tager udgangspunkt i og kan skræddersys vores kunders aktuelle situation og behov.
 • Vær globalt førende. Fordi vi er en del af et internationalt netværk, har vores cybersikkerhedsafdeling kollegaer i de mere end 160 lande, hvor BDO er repræsenteret. Det globale netværk af eksperter giver os en indsigt i den aktuelle situation på verdensplan, og vores mål er at være globalt førende inden for cybersikkerhed og IT-sikkerhed.
 • Være vores kunders forsvarssystem. At levere den optimale service og være de bedste til at identificere, forstå, forebygge, forsvare imod og reagere proaktivt på sikkerhedstrusler og sårbarheder i virksomheders og organisationers sikkerhedssystemer.
 • Drive innovation. Vær konstant i front af innovation inden for IT-sikkerhed og cybersikkerhed for at styrke forsvaret mod risici. Vi sætter en ære i at lære at bruge de nyeste, mest effektive metoder og teknologier, at lære fra tidligere erfaringer og forskningen og være i stand til at forudsige forandringer i trusselslandskabet.
 • Hav ret – hurtigt. Evnen til at identificere trusler og reagere på dem så hurtigt som overhovedet muligt for at begrænse skade forårsaget af angreb. At dele information om sårbarheder i IT-systemer med vores kunder og samarbejdspartnere.
 • Opbyg tillid. Vi sætter ikke vores lys under en skæppe. Vi er ærekære og stolte af et ry som en af de bedste konsulentgrupper, der tilbyder services inden for It-sikkerhed og cybersikkerhed. Vi vil hele tiden være bedre, og vores positive resultater er en stor faktor i at opbygge tillid hos vores kunder.  

Skal vi overvåge din virksomhed?

 

Mere end 24/7 overvågning

Vi tilbyder en lang række andre services og løsninger inden for cybersikkerhed og IT-sikkerhed. Det gælder blandt andet sårbarhedsskanninger, penetrationstests, firewall reviews, red teaming, wargaming, risikoanalyser, awareness og træning, incident response management mm.

Kontakt os for at høre mere om vores forskellige services inden for cybersikkerhed og IT-sikkerhed.

 

For beslutningstagere: Derfor giver 24/7 overvågning god mening

Der er mange gode grunde til at outsource 24/7 overvågning til et eksternt team. Det følgende opsummerer kort nogle af hovedfordelene ved BDOs 24/7 overvågning:

 • Ekstern CERT giver god budgetmæssig mening
 • Indbygget fleksibilitet i løsningen
 • Giver mulighed for respons på angreb 24/7
 • Ekstern ekspertise, der kan være svær at matche med interne ressourcer
 • Adgang til internationalt anerkendte eksperter
 • Assistance og råd til effektiv kommunikation med ansatte og offentligheden efter et angreb
 • Dokumenterer en proaktiv tilgang til IT-sikkerhed og cybersikkerhed

 

Kontakt os for en uforpligtende snak om 24/7 overvågning

Sikkerhedskode:
Retype the numbers below:
 Security code