Rekonstruktion

Vores landsdækkende specialistgruppe tilbyder specialiseret og professionel rådgivning om rekonstruktion af virksomheder. Vi har omfattende erfaring inden for området og står altid klar til at yde økonomisk rådgivning til gavn for såvel ejere som kreditorer.

Sammen med rekonstruktøren og eventuelt pengeinstituttet deltager vi i den indledende vurdering af, om en rekonstruktionsbehandling er det rette middel til at sikre virksomheden og dens arbejdspladser.

 

Rekonstruktion betydning: Hvad er en rekonstruktion af insolvente virksomheder?

Hvis din virksomhed har likviditetsproblemer og er teknisk eller egentlig insolvent, kan rekonstruktion være en mulig løsning for at skabe et nyt grundlag for overlevelse. Formålet med en rekonstruktion er at gøre det muligt at fortsætte virksomhedens aktiviteter, så virksomheden bliver overskudsgivende.

Rekonstruktion af firma: Få hjælp til at redde din virksomhed

Vores skræddersyede rådgivning tager altid udgangspunkt i virksomhedens situation og behov, så vi sikrer den helt rette rekonstruktionsmodel for den enkelte virksomhed.

Vi tilbyder hjælp med indledende vurdering i samarbejde med en rekonstruktør, regnskabskyndig tillidsmand, modregnet balance, værdiansættelse af virksomhedens aktiver, salg af virksomheden, budgettering, handlingsplaner samt skatte- og momsreview.


Kontakt os og find din lokale specialist for hurtig hjælp

Har du brug for hjælp? Kontakt en af vores rådgivere fra specialistgruppen for en uforpligtende snak samt hurtig, professionel rådgivning om rekonstruktion.

 

Din kontakt i Nordjylland


Din kontakt i Midtjylland


Din kontakt i Sønderjylland og på Fyn


Din kontakt på Sjælland


Tilmeld dig vores nyhedsbrev om seneste nyt fra BDO