BDO Digital Momsanalyse

BDO Digital Momsanalyse

Vi tilbyder nu en digitalt moms-analyse til kunder, der benytter E-conomic. Analysen har til formål at identificere om virksomheder tager for lidt eller for meget momsfradrag på omkostninger og om salg håndteres efter gældende momsregler.

Vi ved, hvilke områder Skattestyrrelsen har særligt fokus på – og det er især disse områder, som vi kigger på, når vi foretager vores digitale analyse.

Analysen skræddersyes ud fra netop jeres forretning, og vi har tre forskellige pakkeløsninger at vælge imellem – alt afhængig af, hvor meget eller hvor lidt du ønsker.

Momspakker

 

Hvad skal jeg gøre?

Du starter med at vælge en af de tre pakkeløsninger, der passer bedst til din virksomheds situation. 

Dernæst vælger du, om du ønsker nogle tilvalg. Det kunne eksempelvis være: En digital momsanalyse af jeres transaktioner for mere end indeværende år, eller en abonnementsordning på fremtidig kvartalvis momsanalyse af jeres tal.

Når du så har valgt den løsning, du ønsker, og dermed også den pris det koster, får vi besked og tager dernæst kontakt til dig. 

Når vi har godkendt ordren, sender vi en mail til jer med link til et online spørgeskema med henblik på at få en god forståelse af jeres virksomhedssituation, samt hvor eventuelle momsfejl kan foreligge.

Herefter skal du faktisk ikke gøre mere. Vi skal nok sørge for at få adgang til jeres E-conomic-system og trække de rapporter, vi har brug for at udarbejde analysen.

 

Hvad modtager jeg fra jer?

Afrapporteringen af de fejl eller mulige fejl vi identificerer, kommer helt an på den pakkeløsning, du vælger.

Vi tilbyder tre forskellige pakkeløsninger

  • Vores Basis pakke indeholder en digital momsanalyse af alle købs- og salgstransaktioner i jeres E-conomic for et helt år. Når vi har foretaget analysen, vil vi præsentere vores findings i et overskueligt ark, hvor vi kategoriserer vores findings som enten rød, gul eller grøn. Derved kan I nemt få overblik over, hvor I skal sætte ind inden Skattestyrelsen kommer forbi.
     
  • Vores Premium pakke indeholder – udover ydelserne nævnt i basispakken – også en oversigt med beløb over de køb, hvor I har fradraget for meget eller for lidt moms. Den indeholder også en oversigt med beløb over de salg, hvor der er beregnet forkert moms. På den måde er det ligetil for jer at tage tallene og korrigere på jeres momsangivelse. Hurtigt, nemt og ligetil. 
     
  • Vores Preimum Plus pakke indeholder – udover ydelserne nævnt i sølvpakken og basispakken – også et tjek af de underliggende bilag, hvor der kan opstå tvivlsspørgsmål om momsbehandlingen. Vi dykker altså ned i fakturaerne og ser, hvad der er gået galt. Derudover indeholder vores platin pakke også et opfølgende telefonmøde med jer om, hvad I skal være særligt opmærksom på fremover, og hvor i skal lægge jeres kræfter inden Skattestyrelsen kommer forbi. Altså en løsning til jer, der gerne vil have noget ekstra.

Derudover tilbyder vi også forskellige tilvalg. Herunder blandt andet en abonnementsordning på kvartalsvis digital momsanalyse af jeres tal inden, tallene indberettes til Skattestyrelsen. På den måde sikrer I, at eventuelle fejl tilrettes inden indberetning. Dette kan give en tryghed om, at jeres momstal er renset for fejl inden indberetning.

Vælg din pakke

Kontaktpersoner

Undgå at gå glip af vigtige nyheder, og tilmeld dig en af vores mange nyhedsbreve