Interim assistance - fleksible løsninger til dine behov

Vores tjenester inden for interim assistance kan omfatte

  • Midlertidig lønbogholder: Hvis din lønbogholder fratræder, eller er fraværende i en periode, kan vi hurtigt træde til og sikre, at din lønadministration fortsætter uden afbrydelser. Vores kompetente konsulenter har den nødvendige erfaring til hurtigt at sætte sig ind i din virksomheds systemer og procedurer.
  • Ekstra ressourcer i travle perioder: Ved sæsonbetonede spidsbelastninger eller midlertidige projekter kan vores team levere den ekstra kapacitet, du har brug for. Vi hjælper med at sikre, at alle lønopgaver bliver håndteret effektivt, selv i de mest hektiske perioder.
  • Håndtering af overenskomstsager og offentlige Krav: Står din virksomhed overfor en sag relateret til overenskomster eller offentlige reguleringer? Vores erfarne konsulenter har den nødvendige ekspertise til at navigere i disse komplekse problemstillinger og sikre, at din virksomhed overholder alle relevante krav.
  • Løntjek: Lønadministration er underlagt strenge krav, og der kommer løbende nye. I BDO tilbyder vi en grundig gennemgang af jeres arbejdsgange samt system- og medarbejderopsætning, så I med ro kan udføre jeres arbejde jf. gældende lovgivning.
Skræddersyet lønassistance

Skræddersyet lønassistance

Hos BDO Payroll tilbyder vi interim lønassistance, der er skræddersyet til at imødekomme dine specifikke udfordringer. Uanset om din lønbogholder stopper, din virksomhed oplever en periode med øget travlhed, eller du står over for en kompleks sag relateret til overenskomster eller offentlig regulering, er vi her for at hjælpe.


I BDO har vi har kompetente lønkonsulenter i hele landet, der står klar til at hjælpe lige præcis jer. Vi forstår, at ingen situationer er ens. Derfor tilbyder vi fleksible løsninger, der er skræddersyet til at tackle netop de udfordringer, din virksomhed står overfor. Uanset hvilken form for midlertidig assistance du har brug for, kan du stole på at vi leverer nøjagtige og rettidige resultater. Vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre en gnidningsfri og effektiv proces.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med interim lønassistance. Vores team står klar til at levere den nødvendige støtte, når du har mest brug for det.


Kontaktperson

Sammen finder vi den strategi, der giver jer den bedste løsning.