Moms- og skattetjek

Er du usikker på, om din virksomheds grundlag for indberetning af moms og skat er korrekt? Og vil du gerne have ekstra fordele ved SKAT?

Hos BDO tilbyder vi et Moms- og Skattetjek, der giver tryghed og sikkerhed, fordi vi kender den nyeste lovgivning og regler inden for området. Servicen vil typisk være for dig, der ikke allerede er kunde hos os, da vi allerede udfører et momstjek og skattetjek for vores nuværende kunder.

Momstjek og skattetjek er en særlig ydelse for kunder, der gerne vil have ekstra fordele hos SKAT. Vi gennemgår din virksomheds moms og skat, hvorefter vi afgiver en erklæring over for SKAT.

Læs om de fordele, du opnår hos SKAT ved gennemførsel af et moms- og skattetjek

 

Undgå fejl med momstjek og skattetjek

Når du får udført et Moms- og Skattetjek er du sikker på, at de tal og oplysninger, der bliver indberettet til SKAT er korrekte. Vi gennemgår en række udvalgte forhold, og dermed sikrer at eventuelle fejl eller mangler bliver rettet inden indberetningen til SKAT.

Du kan også lade os administrere din virksomheds moms, hvis du ønsker kontinuerlig sikkerhed.

Kontakt en af vores lokale revisorer for nærmere information og aftaler om et Moms- og Skattetjek. Eller udfyld formularen nedenfor, så sætter vi dig i kontakt med din lokale revisor.

Find det nærmeste kontorsted

Bestil et moms- og skattetjek

Vil du høre mere om momstjek og skattetjek, så udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig til en snak og et uforpligtende tilbud.