Investeringstjek

Hvornår har du sidst haft ”friske øjne” til at gennemgå placeringen af dine midler? Er du eksempelvis opmærksom på, at dine frie private og virksomhedsmidler ligeledes kan placeres frit til forvaltning hos de danske pensionsselskaber og hvilke særlige muligheder dette indebærer? Med BDO investeringstjek er du sikker på en uvildig rådgivning og en kompetent forvaltning af dine midler, hvad end du ønsker at investere eller omplacere.

Vores tilbud om en gennemgang af dine midler og placeringen heraf gælder for alle midler, herunder pensionsmidler såvel som frie, VSO- og holding-midler.

Vi kan hjælpe dig, uanset om det drejer sig om kapitalbevarelse eller om at opnå et højere afkast. Uanset om du ønsker lang eller kortere investeringshorisont. Vi hjælper dig med at træffe de rette beslutninger om placering af dine midler.

BDO Investeringstjek – sådan gør vi

Sammen med vores uafhængige samarbejdspartner, Skaarup Consulting, gennemgår vi din nuværende placering, alternative muligheder og forbedringspotentialer ved placering hos danske pensionsselskaber. Vi sikrer dig stor faglig indsigt, høj professionalisme og de bedste vilkår uden hensyn til egne interesser.

Dit forløb med BDO Investeringstjek:

Ønsker du at vide mere om BDO Investeringstjek eller få et uforpligtende tilbud, skal du tage kontakt til din lokale revisor.

Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om seneste nyt fra BDO