Øg produktiviteten og medarbejdertilfredsheden med Automation og AI

Hvorfor bruge Automation og AI?

Alle har travlt. Virksomheder er under konstant pres for at levere resultater hurtigt og effektivt, og her kan automation og AI være afgørende redskaber til at opfylde netop det. De teknologier kan nemlig automatisere tidskrævende opgaver samt frigøre medarbejderne fra rutinearbejde og give dem mulighed for at fokusere på mere komplekse og strategisk vigtige opgaver. Det forbedrer ikke alene medarbejdertilfredsheden, men det øger også produktiviteten og kvaliteten af arbejdet.

Desuden kan det være udfordrende at finde kvalificerede medarbejdere. Automation og AI kan træde til, hvor der er mangel på kompetencer, og udføre opgaver med en konsistent og høj standard.

Samtidig ønsker virksomheder at øge deres omsætning og deres kundeservice. Automation og AI muliggør forbedret kundeoplevelse gennem hurtigere responstider og mere personlig service. Endelig er der en væsentlig fordel ved brugen af automation og AI: Den hurtige tilbagebetaling på investeringen. Teknologierne kan reducere omkostninger, øge effektiviteten og forbedre kvaliteten af tjenester på en måde, der hurtigt opvejer de initialt krævede investeringer.

Har du brug for hjælp til at komme i gang med og styrke jeres brug af automatisering og AI? Vores rådgivere står klar til at hjælpe med alt fra: 

  • Kortlægning af egnede processer.
  • Udvikling af Automation- og AI-løsninger.
  • Oplæring/undervisning i udvikling af Automation.
  • Drift og overvågning af løsninger.
  • Rådgivning om Automation og AI.
  • Teknisk bistand, herunder opsætning af brugere, miljøer, licenser.
Hvad er Automation og AI?

Hvad er Automation og AI?

Automation og AI (Artificial Intelligence) er baseret på kendt RPA (Robotic Process Automation) teknologi, og de har sat skub i en bølge af transformation i virksomheder og organisationer over hele verden. RPA er en teknologi, der stammer fra traditionel automatisering. Den bygger på idéen om at bruge software-robotter til at udføre gentagne og regelbaserede opgaver, som tidligere krævede menneskelig indgriben. AI, på den anden side, tager automatisering til et nyt niveau. Det gøres ved at bruge avancerede algoritmer og maskinlæring til at forstå, analysere og træffe beslutninger baseret på data. Den teknologi har potentiale til at forvandle både administrative og tekniske opgaver ved at automatisere dem på en måde, der tidligere var utænkelig.

Hvornår kan du anvende Automation og AI?

Der er fem typiske karakteristika ved de opgaver, hvor du med fordel kan anvende automation og AI. Jo flere karakteristika opgaven opfylder – jo større er potentialet for effektivisering og besparelser. Opgaverne skal være:

ai

Kontakt os

Vi har mange dygtige konsulenter, som dagligt skaber værdi for vores kunder via digital automatisering. Er du nysgerrig på, om digital automatisering kan styrke effektiviteten i din virksomhed, så tilbyder vi hos BDO en gratis og uforpligtende dialog, hvor vi kortlægger mulighederne og ikke mindst gevinsterne for jer. Er du interesseret i at høre mere? 

Jeg ønsker at blive kontaktet af BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, CVR-nr. 20222670 via e-mail og/eller telefon, og jeg er bekendt med, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med følgende privatlivspolitik (https://www.bdo.dk/da-dk/privatlivspolitik-databehandling), herunder videregivelse med henblik på at målrette vores markedsføring. Du bliver kun kontaktet én gang med henblik på bedst muligt at besvare din henvendelse.

Kontaktpersoner