Middelfart

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab i Middelfart er byens førende og største rådgivnings- og revisionshus med ca. 20 engagerede medarbejdere, hvoraf én er statsautoriseret revisor.

Vi betjener store og små virksomheder, institutioner og også kommuner på Fyn. De vestfynske virksomheder har vi et solidt og mangeårigt kendskab til. Vi ved, hvilke udfordringer kunderne står over for. Kontoret er forankret i Middelfart, og derfor er vi tæt på det lokale erhvervsliv. Kunderne møder vi i øjenhøjde, og vi sætter os ind i virksomhedernes udfordringer.

Erfaring, kompetencer og mod til at yde kvalificeret sparring og rådgivning mestrer vi. Via vores Service- og Supportafdeling tilbyder vi helt eller delvist outsourcing af bogholderi, herunder moms- og lønindberetning. Alt afhængigt af kundens behov kan arbejdet gøres helt papirløst.

Rådgivning med indsigt og indlevelse

BDO i Middelfart giver kunden det bedste fra to verdener: Den lokale revisor, der er tæt på i hverdagen og tæt på i virksomhedens dagligdag. BDO i Middelfart er en revisor, der bruger indsigt og indlevelse til at rådgive. Samtidig får kunderne alle de fordele, der er ved BDO´s størrelse og deraf mange specialister.

Vi kan fx hjælpe dig med:

BDO i Middelfart udgør sammen med vores kontorer i Faaborg, Svendborg, Nyborg, Bogense og Odense den stærke fynske BDO-region, der tæller 120 medarbejdere, hvor af 10 er statsautoriserede revisorer.

Middelfart
Langelandsvej 6
Middelfart,  5500
+4570200213
Rutevejledning
  • Events
  • Webinarer
  • Ingen kommende events
Se alle kurser
  • Ingen kommende webinarer
Se alle webinarer