Camping

Campingbranchen er en solid og vigtig spiller i dansk turisme, der bidrager til øget vækst i oplevelses- og turismebranchen samt dansk erhvervsliv generelt. Det er derfor vigtigt, at campingerhvervet fortsat står stærkt på trods af de udfordringer, der følger, særligt i dag, hvor turisme- og oplevelsesbranchen er under pres. 
 

God rådgivning, der gør en forskel

God rådgivning om camping kan hjælpe danske campingpladser - store som små - til at stå endnu stærkere i markedet og sikre, at de også i fremtiden kan yde den høje og kvalitetssikrede service, som branchen i forvejen er kendt for.  

Vi har et team af brancheeksperter, som har stor erfaring med campingerhvervet i Danmark og de udfordringer, man kan møde, når man driver en campingplads. Vi kan ikke love solskin hele sommeren, men vi kan garantere, at vi har værktøjerne, der kan hjælpe jer med at få succes med campingpladsen.

Vores rådgivning om camping er konkret og holder fokus på at optimere og sikre forretningen, uanset størrelsen af campingpladsen og uanset hvilken del af campingbranchen, din virksomhed tilhører. 

 

KONTAKT VORES EKSPERTER
 

Skræddersyede værktøjer til branchen 

Hos BDO har vi udviklet forskellige produkter og værktøjer, som er skræddersyet til branchen, bl.a. kontoplaner, budgetmodeller, nøgletal og analyser, der kan klarlægge, på hvilke områder campingpladsen er en succes, og på hvilke områder der bør justeres.

Med vores Business Services & Outsourcing-afdeling kan vi desuden hjælpe jer med bogføring, budget, regnskab og nøgletal, energiafgift m.m. På den måde kan du som ejer af en campingplads fokusere på at optimere driften og udvikle campingpladsen, imens vi holder styr på de administrative aktiviteter og sørger for, at I lever op til de krav, der stilles både økonomisk og lovmæssigt på området.

I vores brancheeksperter, der har et stort kendskab til campingerhvervet og dets hovedaktører, får du en sparrings- og samarbejdspartner, som altid er på din side. Vi rådgiver aktivt med fokus på branchen og på den konkrete campingsplads' situation, hvad end det er i forbindelse med køb eller salg, optimering af drift, administrative opgaver m.m.

Vores services og kompetencer spænder bredt, men vi kan bl.a. hjælpe campingpladser med:

  • Køb og salg af campingpladser
  • Finansiering
  • El-afgift
  • Generationsskifte
  • Strategisk udvikling
  • Bogholderi
  • Brancheanalyse
  • Og meget mere. 

Vil I vide mere om, hvad I kan få ud af et samarbejde med BDO?

Tag fat i vores specialister på området i dag, som altid står klar til en uformel og uforpligtende snak om jeres campingplads. De har det fulde overblik over, hvordan vi med vores skræddersyede rådgivning til campingpladser kan hjælpe jer bedst muligt, så I står stærkt nu - og i fremtiden. 
 

KONTAKT OS