Effektiv og robust supply chain

Få en stærk supply chain

Supply Chain Management handler overordnet om at håndtere virksomhedens vare- og materialestrømme helt fra leverandør til slutforbruger. For virksomheder, der ønsker at levere den ønskede kundeservice til den bedst mulige pris, er det derfor nødvendigt at have en optimeret og effektiviseret forsyningskæde. Kæden skal bruges til at visualisere hele produktrejsen fra start til slut og sikre at samspillet mellem de forskellige aktører i virksomhedens økosystem fokusere på kundeværdi, robusthed og omkostningseffektivitet.

Med Supply Chain Management og vores strategiske tilgang til en 360 grader omkostningstransformation optimerer vi jeres bundlinje med direkte effekter og understøtter dette med redesign af jeres operating model, finansstyringsmodel og capability platform.

 

Optimering af alle forsyningskædens led

Der findes mange måder at opstille og optimere en forsyningskæde på, og behov og krav er forskellig alt efter, hvilke markeder din virksomhed befinder sig på. Men fælles for dem alle er, at de altid bør inddrage alle processer fra første led hos nøgleleverandører til det sidste led og endelige slutprodukt hos forbrugerne.

Ved at analysere og optimere på alle led, skaber vi nemlig mest værdi for jer, fordi det giver os mulighed for at designe og skabe en supply chain, der effektivt balancerer kundebehov og -service, forsyningssikkerhed, samt omkostnings- og kapitalbinding i virksomheden og ud mod leverandørbasen.

Vi har specialiseret os i at sikre en hurtig identificering af potentialer, eksekverbare strategier, og sikker implementering af nye strategier og løsninger. Det betyder, at vi blandt andet kan hjælpe jer med:

  • Analyse af hele eller dele af jeres forsyningskæde
  • Udarbejdelse af den Supply Chain strategi, der er den helt optimale for jer
  • Optimering af sales & operations planlægning og styring, herunder lageroptimering
  • Footprint design og OPEX i supply chain
  • Omkostningsoptimering og resilience i forsyningskæden og transportlogistik
  • Kundestrategi og serviceoptimering i forsyningskæden, så jeres logistikstrategi optimeres i forhold til jeres kunders forventninger og behov.
  • Procesoptimering baseret på værktøjer som Lean, Six Sigma, Demand Flow Technology.
  • Optimering af delområder i forsyningskæden.

Vi ved desuden, at de fleste virksomheder i dag gør brug af leverandører eller samarbejdspartnere globalt. Derfor anvender vi altid et globalt perspektiv og har et stærkt samarbejde med kolleger fordelt i 165 lande verden over.

Med andre ord hjælper vi med at optimere jeres supply chain, så I kan levere den ønskede kundeservice til den bedst mulige pris.

KontaktpersonerVi er leverandør på alle seks delaftaler på SKI 17.11 (Management-support). Det betyder, at vi kan levere indtægtsoptimering, økonomi- og ressourcestyring, ESG-rådgivning og meget mere på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som SKI-leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Kontakt os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i kraft af SKI-rammeaftalen.