Kom godt og sikkert i gang med Automation

Effektivisering og optimering af arbejdsprocesser

Effektivisering og optimering af arbejdsprocesser

Automation er en måde at effektivisere og optimere arbejdsprocesser ved hjælp af software-robotter, der kan udføre gentagne og regelbaserede opgaver. Automation kan spare tid, penge og ressourcer, samt forbedre kvaliteten og kundetilfredsheden. Men hvordan kommer man som virksomhed let i gang med at implementere automation baseret på velkendt RPA-teknologi? RPA står for Robotic Process Automation og er en form for automation, hvor software-robotter efterligner menneskelig interaktion med digitale systemer. RPA kan bruges til at automatisere processer, der involverer dataindtastning, fakturering, rapportering, bestilling, kundeservice og meget mere. RPA er en nem og hurtig måde at komme i gang med automation.

Sådan kommer jeres virksomhed i gang

1. Vurder hvilke processer i jeres virksomhed, der kan automatiseres med RPA. Typisk er det processer, der er gentagne, regelbaserede og tidskrævende.

2. Find en leverandør eller samarbejdspartner indenfor RPA-løsninger, der har erfaring og kan forstå jeres behov. 

3. Start med et pilotprojekt, hvor I tester RPA på en mindre skala og måler effekten. Det vil give jer indsigt i, hvordan RPA fungerer i praksis, og hvilke fordele og udfordringer det medfører.

4. Skalér op og udvid jeres brug af RPA til flere processer og afdelinger. Sørg for at involvere jeres medarbejdere i forandringsprocessen.

5. Optimer og vedligehold jeres RPA-løsninger løbende. Også her kan der være fordele i at vælge en ekstern leverandør eller samarbejdspartner.


I BDO er vi i den unikke position at vi dagligt rådgiver virksomheder indenfor RISK assurance og compliance. Sammen med vores Automation & AI team er vi derfor eksperter i at få jer godt og sikkert i gang med brugen af Automation i jeres virksomhed.

Deltag på vores automation og AI webinar

KontaktpersonerVi er leverandør på alle seks delaftaler på SKI 17.11 (Management-support). Det betyder, at vi kan levere indtægtsoptimering, økonomi- og ressourcestyring, ESG-rådgivning og meget mere på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som SKI-leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Kontakt os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i kraft af SKI-rammeaftalen.