Databeskyttelse og cybersikkerhed

Vi sender jævnligt nyheder ud, som holder dig opdateret på relevante informationer inden for blandt andet GDPR og NIS2. Du modtager nyhederne direkte i din indbakke helt gratis, når der er aktuelle ændringer, tilpasninger, opdateringer eller nye vejledninger indenfor databeskyttelse og cybersikkerhed, som vedrører dig og din organisation.

Artiklerne er ganske korte og er skrevet i et letforståeligt sprog. Det indebærer for eksempel, at betydningen af regelændringer så vidt muligt illustreres med eksempler fra dagligdagen, som du kan genkende.

 

Hvem er det til?

Nyhederne henvender sig først og fremmest til CEO's, COO's, CFO’s, CIO's, CISO's, GDPR-specialister og DPO/DPM, men andre ansatte med et arbejdsmæssigt behov for løbende opdatering på området eller personlig interesse herfor kan også med fordel læse med.

 

Tilmeld dig nu

Vi (BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, CVR-nr. 20222670) udsender, når der er nyt på området. Vi sørger for at tilpasse nyhederne, så du modtager information og nyheder, der er relevant for dig og din organisation.

For at tilmelde dig skal du udfylde formularen herunder og vinge af i boksen ud for nyhedsbrevet 'Nyt fra BDO' og i interessen 'Databeskyttelse og cybersikkerhed' - så sørger vi for at holde dig opdateret med seneste nyt.