Silkeborg

Silkeborg - Revision, rådgivning og regnskab

 

Revisor i Silkeborg og omegn, der hver dag arbejder for at skabe merværdi for både mindre såvel som store virksomheder. Er du på udkig efter kompetente og engagerede revisorer, så er BDO Silkeborg det oplagte valg. Med begge fødder solidt plantet i den midtjyske muld, tør vi nemlig godt sige, at vi beskæftiger nogle af Silkeborg og omegns bedste revisorer. Hos os tilbyder hver enkel revisor 360 graders værdiskabende rådgivning – uanset om det drejer sig om revision og regnskab, skat, GDPR, cybersikkerhed eller it-rådgivning. Vi assisterer desuden virksomheder og organisationer i Silkeborg og omegn med at håndtere administrative opgaver – fx bogføring og lønadministration.

Udgangspunktet for alle vores services er proaktiv indsigt, der kan omsættes til handling. Med 34 kontorer rundt om i hele Danmark og med kontorer i mere end 166 lande verden over, kan vi understøtte din forretning og vækst lige meget, hvor du driver forretning.

Kontakt os via telefonen eller e-mail og aftal et møde. Det kan være virtuelt eller på kontoret ved Papirfabrikken i midten af Silkeborg. Her kan du høre mere om vores services og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed eller organisation.

 

Revision – få indsigt der rækker ud over årsregnskabet

Revision   er meget mere end gennemgang af regnskaber. Hos BDO i Silkeborg har vores revisorer fokus på validering, godkendelse og gennemgang af virksomheders og organisationers finansielle situation.  Hver dag giver vi vores kunder rådgivning og sparring, så de kan optimere deres virksomhed. Vores rådgivere og revisorer har fokus på at skabe indsigt i kundernes forretning, så de kan optimere i alt fra den daglige drift til fastlægning af langsigtede strategiske mål og budgetter.   

Det er et udgangspunkt, som vi kalder for værdibaseret, rådgivende revision.

Lige meget om vi håndterer revision af årsregnskaber, regnskabsrådgivning eller løbende gennemgang af regnskaber, holder vi konstant øje med hvilke data og informationer, der kan omsættes til øget effektivitet, styrke forretningsmodellen og øge modstandskraften over for uforudsete udviklinger i og omkring virksomheden. På den måde kan vi sammen være med til at fremtidssikre virksomheder og organisationer og give dem et godt udgangspunkt for at opnå deres fulde potentiale.

Samtidig giver vi virksomheder og organisationer i og omkring Silkeborg en vished for, at de overholder alle gældende regler og love.

Kontakt os for at høre mere om revision, rådgivning, regnskab og vores andre services.

BDO Silkeborg – vi står klar med revision, regnskab og rådgivning

BDO Silkeborg rådgiver og assisterer virksomheder og organisationer på tværs af brancher og industrier. Vi hjælper blandt andet med:

Takket været vores stærke bagland kan vi give vores kunder adgang til nogle af Danmarks førende specialister inden for en lang række områder og industrier. Det gælder blandt andet skat, IT-revision, cybersikkerhed, SAP, ERP, virksomhedshandel samt revision for offentlige institutioner.

BDO – i centrum af Silkeborg og med udkig til hele verden

Silkeborg er med sin beliggenhed ved søerne kendt som Midtjyllands perle. Byen og de omkringliggende egne er hjemsted for en lang række dynamiske og innovative virksomheder, der beskæftiger sig på tværs af en lang række industrier. Mange af disse har en ambition om bæredygtig vækst, og det er blandt andet det, vi kan hjælpe med.

Hos BDO får du både dyb, faglig indsigt i Silkeborgs nærområde samt et globalt udsyn, der åbner nye muligheder for dig og din virksomhed. Med andre ord kan vi hjælpe virksomheder i Silkeborg og omegn med at gå fra startup til at nå hele vejen ud i verden - uden de vokser fra vores brede vifte af rådgivningskompetencer.

Kontaktpersoner