Ølgod

Revisor i Ølgod

Statsautoriseret revisor i Ølgod med lokalkendskab og indsigt i situationen for områdets virksomheder og organisationer. Globalt netværk af ekspertrådgivere, branchespecialister og kontorer. 34 kontorer rundt om i Danmark. Det er nogle af punkterne på listen over fordelene, du får adgang til med BDO i Ølgod som revisor og rådgiver.

Vi er rådgiver, revisor og regnskabskonsulent for store og små virksomheder såvel som offentlige institutioner og organisationer i og omkring Ølgod.

Indlevelse og forståelse for din situation og et møde med dig i øjenhøjde, der hvor du er, er udgangspunktet for vores rådgivnings- og revisionsservices. Vi har erfaring, kompetencer og mod til at yde kvalificeret rådgivning omkring alle dele af din virksomhed eller organisation.

Revision og revisors arbejde er ligeledes bygget på et fundament af ekspertviden, indgående branchekendskab og forståelse for, hvor din virksomhed eller organisation er - og hvor du gerne vil hen i fremtiden. Det, tror vi, er vejen til udvikling. Vores lokale branchespecialister, rådgivere og revisionseksperter sidder klar til at rådgive dig om alle aspekter af det marked og den situation, du befinder dig i. De kan trække på et nationalt og internationalt netværk af eksperter inden for områder som cybersikkerhed, moms, skat, regnskabssystemer og meget mere.

Med andre ord er BDO i Ølgod lig med sparring, revision og rådgivning, som hjælper dig med at nå dine mål og dit fulde potentiale.

BDO i Ølgod: Alt inden for regnskab, revision og rådgivning

Vi er en af byens største og mest anerkendte revisions- og rådgivningshuse med 10 engagerede medarbejdere, heraf er to senior partner. Vi tilbyder fuldt dækkende services inden for regnskab, revision og rådgivning for store som små virksomheder, institutioner og kommuner i og omkring Ølgod.

Vi kan hjælpe med:

Revision og rådgivning i Ølgod med global rækkevidde

Revisor med fokus på Ølgod og omegn, kombineret med global rækkevidde og tilstedeværelse. Vi kan tilbyde en unik kombination af det bedste af to verdener: En lokal, engageret revisor bakket op af et verdensomspændende netværk af kontorer og eksperter, der dækker mere end 166 lande.

Vi er tæt på det lokale erhvervsliv. Med indgående kendskab til virksomhederne i vores region, suppleret med bred brancheindsigt og stor erfaring, kan vi bidrage til at få det bedste ud af de økonomiske udfordringer og muligheder, netop jeres virksomhed står overfor. Vores kontor ligger centralt i Ølgod og byder på gode parkeringsmuligheder. Vi er altid klar til en uformel snak om, hvordan vi kan assistere dig. Hvad end det er på kontoret, over telefonen eller via e-mail.  

Samtidig giver vi fuld adgang til fordelene fra en af Danmarks og verdens største og stærkeste revisions- og rådgivningsvirksomheder. Nationalt har vi 34 kontorer rundt om i landet. Internationalt tæller BDO omkring 115.000 ansatte og eksperter. Via vores globale netværk og internationale vision har du direkte adgang til lokal ekspertviden om alle nationale forhold i de mere end 166 medlemslande, hvor vi er aktive. 

Med os som rådgiver eller revisor får du med andre ord en unik blanding af lokal og global indsigt, ekspertise og tilstedeværelse, lige meget hvor du er – eller ønsker at være - aktiv.

Revision til hverdagen og fremtiden

Revision kan være meget mere end ’blot’ en gennemgang, kvalificering og godkendelse af dine årsregnskaber. Revision og revisors arbejde kan ses som procesorienteret rådgivning, der kan bruges til at skabe effektiviseringer og forbedringer på tværs af organisationen.

Vi kalder tilgangen for værdibaseret rådgivende revision. Det er en tilgang, som er dybt integreret i BDO’s professionelle DNA. Udgangspunktet er, at vores medarbejdere, specialister og revisorer ser revision som en rådgivningsproces, hvor arbejdet kan omsættes til kvalificering af regnskaber såvel som direkte forbedringer af den daglige drift, fremtidssikring af virksomhedsdriften – og meget mere.

Revision sker med konstant opmærksomhed på, hvordan data og informationer kan analyseres og omsættes til merværdi. Vi overvejer fx gennem hele processen, hvordan finansielle- og regnskabsdata kan være fundament for innovativ videreudvikling af arbejdsgange og effektivisering af interne processer.

Valget af os som revisor er med andre ord lig en gennemgang af den finansielle situation udført af en statsautoriseret revisor, som både giver ro i sindet og forbedringer af bundlinjen.

Håndtér de uforudsete udfordringer med vores Business Services & Outsourcing-afdeling

Har du og dine medarbejdere behov for mere tid til at fokusere på kerneopgaverne? Eller er en nøglearbejder pludselig væk på grund af fx sygdom? Ved hjælp af BDO’s Business Services & Outsourcing-services kan du skabe mere plads i hverdagen og klare midlertidige og uforudseelige arbejdspukler uden, at det går ud over effektiv drift. Vores medarbejderes viden, indsigt og brancheekspertise danner grundlaget for i samspil at definere og implementere en skræddersyet løsning.

Arbejdsopgaver eller -funktioner kan outsources til os fuldt eller delvist. Overlad ansvaret for fx bogføring, økonomistyring, lønadministration, bogholderi, og midlertidig management-støtte til erfarne professionelle, og få mere tid til det, du og din virksomhed eller organisation brænder for.

Du vælger, hvorvidt vi udfører arbejdet på dine kontorer eller online. I begge tilfælde leverer vi outsourcing med fokus på:

  • Fleksibilitet
  • Effektivitet og kvalitet
  • Faglig sparring
  • Leveringssikkerhed og deraf følgende reduktion af sårbarhed.

 

I finder vores kontor på Torvet 2 - lige midt i centrum af Ølgod.

Velkommen til BDO-kontoret i Ølgod.

Kontaktperson