• Håndværkere

Håndværkere

I vores branchegruppe for håndværkere ved vi, at det i håndværkerbranchen kan være svært at bevare overblikket over virksomheden og dens sager.

I et samarbejde med Minuba har vi derfor fyldt værktøjskassen med faglig viden og data, så vi nu kan tilbyde vores kunder i håndværkerbranchen rådgivning og sparring på et endnu højere niveau.

 

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed?

At udarbejde regnskaber, revidere og rådgive virksomheder inden for håndværk, bygge- og anlægsbranchen er et af vores specialer. Vi har talrige kunder i bygge- anlægs- og håndværkerbranchen, hvilket giver os en omfattende viden om, hvilke udfordringer, der er blandt danske håndværkere. Den viden udbygges konstant og opsamles i en branchegruppe, der primært arbejder med håndværkere.

Hvordan ser økonomien og de daglige udfordringer ud for de danske håndværkere? Og hvad skal der til for at forbedre din virksomheds indtjening og bundlinje? Baseret på regnskabstal, brancheanalyser og generel indsigt i og viden om bygge- og anlægsbranchens aktører, hjælper vores branchespecialister dig gerne med svarene. 

 

Brancheanalyse for håndværkere

I vores brancheanalyse 'Håndværkere' illustrerer vi, hvordan vi ser udviklingen og den økonomiske tilstand for håndværkere i Danmark generelt, og vi ser specifikt på de fem klassiske håndværksfag: tømrere, malere, murere, el-installatører og VVS’ere.

 

Hvad gør de bedste håndværkere?

Tømrere, malere, murere, el-installatører og VVS’ere har alle været igennem en turbulent periode med større eller mindre udsving afhængig af deres specifikke branche. I enkelte brancher har omsætningen stabiliseret sig, og virksomheden har tilpasset sig aktivitetsniveauet, mens andre fortsat kæmper hårdt for en positiv bundlinje.

Vores branchespecialister kan sammenligne håndværkerbranchens bedste med det samlede gennemsnit for branchen, hermed får du indsigt i, hvilke fokuspunkter de bedste i branchen har, og hvad der gør, at de klarer sig bedre end de øvrige.

 

Hent inspiration til vækst

Book et uforpligtende møde med én af vores branchespecialister - så udarbejder vi en regnskabsanalyse, hvor vi matcher jeres virksomheds regnskabstal med branchen. Vi giver dig samtidig veldokumenterede bud på, hvordan du kan forbedre tallene.

 

Virksomhedseftersyn for håndværkere

Indtast din virksomheds nøgletal, og se hvordan du klarer dig i forhold til konkurrenterne i branchen.

Sammenlign nøgletal

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Enter security code:
 Security code