Håndværkere

Håndværkere

Hos BDO sætter vi en ære i at hjælpe dig og din virksomhed, men vi ved godt, at den ekstra tid i dagtimerne nogle gange er knap. Derfor tilbyder vi nu gratis aftenrådgivning hver tirsdag og torsdag fra 19-22.
Håndværkere

I BDO har vi talrige kunder i bygge-, anlægs- og håndværkerbranchen, og vi har en omfattende viden om, hvilke udfordringer der er blandt danske håndværkere. Den viden opbygges konstant og opsamles i en branchegruppe, der primært arbejder med håndværkere.

Vi kan sammenligne de bedste i branchen med det samlede gennemsnit for branchen, og på den måde kan du få indsigt i, hvilke fokuspunkter de har, og hvordan de gør det bedre end resten af branchen – om det er el-installatører, murere, malere, tømrer eller VVS’ere.

Vi har udviklet Virksomhedseftersyn for håndværkere, så du som virksomhedsejer i en dansk håndværkervirksomhed kan få et indblik i, hvordan det går virksomheden på forskellige parametre i sammenligning med andre virksomheder i branchen. Du skal indtaste dine nøgletal, og herefter vil du kunne se, hvordan du klarer dig i forhold til konkurrenterne i håndværkerbranchen. Du kan finde Virksomhedseftersyn her.

Vi er specialister inden for rådgivning af:

  • El-installatører
  • Murere
  • Malere
  • Tømrer
  • VVS’ere
 

Hvordan ser økonomien og de daglige udfordringer ud for de danske håndværkere? Og hvad skal der til for at forbedre din virksomheds indtjening og bundlinje? Baseret på regnskabstal, brancheanalyser og generel indsigt i og viden om bygge- og anlægsbranchens aktører, hjælper vores branchespecialister dig gerne med svarene. Vi kan hjælpe dig med svar på alt fra, hvad der skal til for at forbedre virksomhedens indtjening og bundlinje, til hvad der findes af typiske udfordringer i den danske håndværkerbranche.

Kontaktpersoner