Hvorfor vælge os?

Er du på udkig efter en kompetent, faglig stærk og lokalt forankret revisor

Vi forsøger altid at møde kunden i øjenhøjde og proaktivt udfordre ved at komme med forbedringsmuligheder og løsningsforslag, der taler ind i kundens verden.

For os er revision ikke blot et tal – det handler i lige så høj grad om mødet mellem mennesker, og om de muligheder, der opstår, når forskellige mennesker arbejder sammen om det samme mål. Her kommer revisionen ind som et vigtigt værktøj, men det, der virkelig driver os, er ambitionen om at skabe værdi og en nemmere hverdag for kunden.

Og vi ønsker også at skabe værdi for lige netop dig og din virksomhed.

Vi tager altid dig med på råd og finder de løsninger, der fungerer på dine præmisser, og som kan skabe fremtidig tryghed, effektivitet og udvikling.

Vores rådgivning og revision er centreret om en såkaldt værdibaseret revision. Det vil sige, at vi ud over den lovpligtige revision altid har fokus på, at revisionen tilfører virksomheden værdi. Derfor er vores revisorer altid opmærksomme på, om der i forbindelse med revisionen identificeres opgaveområder, der kan lette den daglige drift.

 Hvorfor skal du vælge BDO?

Hvorfor skal du vælge BDO?

Svaret kan findes ude blandt vores kompetente revisorer og konsulenter, der hver dag lægger en ære i at møde kunden med et smil og en indlevende og løsningsorienteret tilgang, der kan skabe resultater og udvikling. Hos os får du desuden det bedste af to verdener samt et fokus på nærhed, hvor du er i centrum for vores arbejde.
Det bedste af to verdener

Det bedste af to verdener

Hos BDO får du det bedste fra to verdener. Vi siger ikke enten eller, men i stedet både og. Vores lokale nærhed og stærke internationale format gør, at vi kan være med til at udvikle din virksomhed i den retning, som du ønsker og ud fra det marked, som du befinder dig i. Du er garanteret en revisor, der er tæt på dig og din virksomhed i dagligdagen. En revisor, der bruger indsigt og indlevelse til at rådgive jeres forretning. Samtidig har du alle fordelene af vores globale størrelse. Vores brede branchekendskab og alsidige specialister betyder, at vi kan rådgive jer både nationalt og internationalt.
Du er i centrum

Du er i centrum

Vi ser relationen til vores kunder som et gensidigt samarbejde. Alle de mennesker, som vi dagligt er i kontakt med, sætter vi i centrum for vores arbejde. BDO-medarbejderen er tæt på dine aktiviteter og ansvarlig for det kontinuerlige med- og modspil, som er drivkraften for et godt og succesfuldt samarbejde. Sammen med BDO-medarbejderen står der altid et velfungerende team bag dig, som også har dyb indsigt i dig og din virksomhed eller organisation. Når opgaverne kræver det, inddrager vi specialister og brancheeksperter, hvilket sikrer en optimal og skræddersyet løsning tilpasset dig.

Kontaktpersoner