BDO er landets mest citerede rådgivnings- og revisionshus i 2023

BDO er landets mest citerede rådgivnings- og revisionshus i 2023


2.987. 

Så mange gange er BDO eller en af vores mange eksperter omtalt i de danske medier i det forgangne år - ifølge Infomedias analyser gør det BDO til det mest omtalte rådgivnings- og revisionshus i 2023. 


En position vi er glade for, fordi det vidner om den store troværdighed og faglighed, som vores medarbejdere dagligt bringer med sig i deres roller som rådgivere og revisorer for dansk erhvervsliv, kommuner, regioner og statslige institutioner.

Vores eksperter har via lokale avisklummer og ekspertudtalelser i landsdækkende aviser, tv, radio og podcast taget del i den offentlige debat. Ambitionen er altid at forenkle komplicerede økonomiske og lovgivningsmæssige spørgsmål. At oplyse og nuancere. 

 

Hold dig opdateret med BDO


Vil du modtage vores eksperters indsigter og viden direkte i din indbakke? Tilmeld dig et af vores nyhedsbrev og lad vores eksperter inden for regnskab, skat, moms og Advisory holde dig opdateret.

Ttilmeld dig BDO's nyhedsbreve

 

Om Infomedias medieanalyse:

Infomedia er en dansk virksomhed, der indsamler og overvåger nyhedsstof fra redaktionelle medier, herunder trykte medier, onlinenyhedsmedier, radio, tv, postcasts mv. Baseret på medieovervågningen leverer Infomedia analyser og rådgivning til virksomheder og organisationer som BDO.