Står du overfor et værkstedsskifte?

Denne side kan hjælpe dig med salg eller køb af bilforretninger eller autoværksteder. Samarbejdet mellem BDO og Workshop 365 er etableret som en platform for dig, der enten står med overvejelser om salg af bilforretning eller autoværksted eller er på udkig efter en bilforretning eller et autoværksted. Vi har sammensat kompetente fagfolk, som vil hjælpe dig igennem handlen og yde professionel hjælp til planlægningen og gennemførelsen af enten købet eller salget. 

Vi hjælper dig gennem hele processen med vores dygtige fagfolk, der har et stort branchekendskab og kender lokalområderne rigtig godt. Det vil sikre, at du kan slappe af og føle dig tryg, og du vil blive mødt i øjenhøjde igennem hele processen. Naturligvis er fortrolighed en rigtig vigtig del af dette for os. Derfor sikrer vi anonymitet i alle salgs eller købs annoncer.

Vi gik ikke i gang med forløbet, fordi vi har problemer, men efter at have drevet værksted i 36 år har man nogle indgroede vaner, som det er godt at få set på udefra. Desuden er det en god ide at får toptunet sin virksomhed inden et generationsskifte.
Vi har det med at gå rundt i vores egen boble og tro ét, og så kommer der øjne ude fra, som ser måske noget andet. Det skal man være klar til.
Jeg er tæt på generationsskifte, og der kunne Workshop 365 også komme på ideer og desuden forslag til forbedring af daglig drift og flow. Fx indskrivning og brug af lifte.
Med det her forløb i rygsækken er jeg kommet i mål i forhold til at kunne overskue fremtiden

Kontakt BDO

Kontakt her

Workshop 365

Se Workshop 365 hjemmeside her.

Se her
FTZ