Hent eller bestil: Skat, moms og personalegoder 2018

Vi har opdateret vores lille – men meget populære – opslagsværk med skattesatser, beløbsgrænser og en omtale af de skatte- og momsregler, der gælder for personalegoder.

Hvor stort er personfradraget for unge i 2018, og hvor går grænsen for betaling af topskat? Hvad er bundgrænsen for skattefrie jubilæumsgaver, og hvor stor skal egenbetalingen til kantineordninger være, for at medarbejderne ikke skal beskattes?

Det er nogle af de mange spørgsmål, som du kan finde svar på i vores lille opslagsværk, som du her kan hente i PDF-format eller bestille en trykt udgave af. Du finder naturligvis også en komplet – og søgbar – udgave af publikationen i vores app, hvor du også finder vores finanskalender, kontakter og meget andet.

Bogen indeholder også afsnit om energiafgifter og om de indberetningsforpligtelser, som arbejdsgivere har i forhold til personalegoder, herunder en oplistning af de rubrikker, hvor der gælder særlige regler for værdiansættelsen.

Bogen henvender sig i første række til regnskabsfolk af enhver art, men bruges også af HR-medarbejdere, ligesom mange bankfolk og advokater finder den nyttig. Sidste år udsendte vi næsten 4.000 eksemplarer af den trykte udgave.

Bestil trykt udgave

Hent PDF

Ovenstående artikel er hentet fra Depechen, der er vores elektroniske nyhedsbrev om skat, moms og regnskab. Depechen udsendes hver anden onsdag og er ganske gratis. Tilmeld dig her.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.