Tillykke til de fem nye Partnere i BDO

Tillykke til de fem nye Partnere i BDO

BDO har udnævnt fem nye Partnere. Stort tillykke til Per Bech, Morten Kristensen, Jacob Frydkjær Juulsgaard, Jonas Lund Jacobsen og Mathias Christensen med deres nye titler.

Du kan læse mere om de fem nye Partnere herunder.

Fra venstre mod højre: Per Bech, Morten Kristensen, Jacob Frydkjær Juulsgaard, Jonas Lund Jacobsen og Mathias Christensen.

 

Mathias Christensen

Mathias, der er 33 år, har været ansat i BDO siden 2011. I november 2021 blev han færdiguddannet som statsautoriseret revisor.

Mathias har sin daglige gang på BDO’s kontor i Aalborg, hvor han primært arbejder med revision, herunder særligt indenfor ejendomsbranchen. Derudover underviser Mathias også internt i BDO, blandt andet på traineeforløbet.

Privat bor Mathias i Dronninglund med sin kone og to børn. Fritiden bruger Mathias på familie og sport, og han er blandt andet fodboldtræner for sønnens fodboldhold.

 

Morten Kristensen

Morten er 33 år og har været ansat i BDO siden 2010. Morten startede som trainee i BDO og har siden læst HD og cand.merc.aud. ved siden af arbejdet. I efteråret 2021 bestod han eksamen til statsautoriseret revisor.

Morten arbejder til dagligt på BDO’s kontor i Aarhus, hvor han sidder med en bred palette af små og mellemstore virksomheder. Mortens kundeportefølje spænder bredt, men med et særligt fokus på ejerledede virksomheder.

Privat bor Morten på Aarhus Ø sammen med sin kæreste Stinna. Morten har en stor interesse for motorsport og kan desuden godt lide at bruge sin fritid på at være aktiv.

 

Jacob Frydkjær Juulsgaard

36-årige Jacob startede i BDO i 2007 som trainee. I 2016 skiftede Jacob kortvarigt til Deloitte, inden han i 2018 vendte hjem til BDO. I november 2020 blev han færdiguddannet som statsautoriseret revisor.

Jacob arbejder til dagligt på BDO’s kontor i Herning. Jacobs kundesegment spænder bredt – fra den lokale frisør til større produktions- og handelsvirksomheder samt virksomheder i bygge- og anlægsbranchen. Jacob rådgiver ligeledes start up- og vækstvirksomheder, og han har en forkærlighed for iværksættereventyrerne. Ved siden af jobbet i BDO bruger Jacob meget tid på forskellige netværk i og omkring Herning.

Privat bor Jacob med sin kæreste Susanne og deres fem børn i Snejbjerg lidt uden for Herning. Fritiden bruges på familie, venner, padel tennis og golf.

 

Per Bech

Per, der er 45 år, er uddannet revisor og har arbejdet i BDO siden 2017. Inden da arbejdede han 12 år med Revision og Transaction Services hos EY.

Til dagligt sidder Per hos BDO i København, hvor han beskæftiger sig med køb- og sælgerrådgivning i Corporate Finance. Per rådgiver et bredt udvalg af danske og internationale selskaber, Private Equity-fonde og ejerledede virksomheder.

Per bor i Dragør sammen med sine kæreste og deres to børn. Per bruger fritiden på familien, men holder også af at dyrke motion.

 

Jonas Lund Jacobsen

34-årige Jonas har arbejdet som revisor siden 2012. Det seneste år hos BDO og inden da 10 år hos Deloitte, hvor han arbejdede med revision af store virksomheder. I efteråret 2020 blev han færdiguddannet som statsautoriseret revisor.

Jonas har sin daglige gang hos BDO i Aarhus. Her sidder han primært med store revisionsopgaver, hvor hans kundeportefølje dækker et bredt udsnit af større virksomheder. Jonas beskæftiger sig desuden med revisionskvalitet.

Privat bor Jonas i Højbjerg i Aarhus sammen med sin kæreste Nadia, og deres to børn, Iben og Andrea. Udover tid med familien bruger Jonas blandt andet fritiden på at nørde dansk boligarkitektur.