Tillykke til BDO's seks nye Partnere

Tillykke til BDO's seks nye Partnere

Mød de seks nyudnævnte Partnere herunder.

Bagerst, venstre mod højre: Mette Lund HansenTommy Schmidt, Kia W. Jensen og Søren Busch.
Forrest, venstre mod højre: Jon K. Mortensen og Michaela Beeck


Mette Lund Hansen

Mette, der er 49 år, har arbejdet som rådgiver inden for afgifter siden 2000. De seneste to år hos BDO. Mette er uddannet fuldmægtig ved Skattestyrelsen i 1997 og har siden da taget en HDR i 1999. 

Mette arbejder primært fra BDO’s kontor i Odense, men hun betjener kunder i hele landet. Hendes kundesegment spænder fra energitunge industrivirksomheder, supermarkedskæder, energi- og forsyningsselskaber til offentlige virksomheder. Hun rådgiver om energirelaterede forhold, herunder primært om afgifter, tilskud, nettoafregning samt regulatoriske forhold inden for varme- og elforsyning.


Tommy Schmidt

Tommy er 37 år og startede i september 2003 som trainee hos BDO. I november 2019 kunne han efter sin eksamen kalde sig statsautoriseret revisor.

Til dagligt sidder Tommy hos BDO i Kolding, hvor han beskæftiger sig med alt indenfor revision og rådgivning. Han har særligt fokus på ejendomsbranchen samt almene boligforeninger. 
 

Michaela Beeck

Michaela, der er 35 år, har været ansat i BDO siden 2014. I 2017 blev hun færdiguddannet som statsautoriseret revisor. 

Michaela har sin daglige gang på BDO’s kontor i Odense, hvor hun primært arbejder med større virksomheder og internationale koncerner. Hendes kundeportefølje repræsenterer et bredt udsnit af forskellige brancher. Michaela er desuden med i BDO’s branchegruppe for investeringsejendomme. 
 

Søren Busch

33-årige Søren har siden 2007 været ansat i BDO. Han har kunne kalde sig statsautoriseret revisor siden 2020, hvor han bestod sin eksamen på Børsen.

Søren er tilknyttet BDO’s kontor i Randers, hvor han beskæftiger sig med alt inden for revision og rådgivning. Sørens kundeportefølje er både mindre virksomheder, men særligt med fokus på større klasse B, samt klasse C-selskaber. Endvidere sidder Søren i fagligt udvalg for Region Midt. Ved siden af jobbet i BDO bruger Søren meget tid på forskellige netværk i og omkring Randers.
 

Kia W. Jensen

Kia er 33 år, og hun har været ansat i BDO i tre år. Kia kunne i november 2020 tilføje statsautoriseret revisor til CV’et. 

Kia arbejder til daglig på BDO’s kontor i Kalundborg, hvor hun sidder med små og mellemstore virksomheder. Her beskæftiger hun sig med revision, udvidet gennemgang og rådgivning for kunderne. Hendes kunder tæller blandt andet hovedaktionærselskaber, detailbutikker og konsulentvirksomheder. Kia er desuden med i BDO’s branchegruppe for Handel, service & detail.
 

Jon K. Mortensen

Jon, der er 37 år, har været ansat i BDO siden 2004. Jon er udlært som trainee i BDO og har sidenhen taget en HD og uddannet sig til cand.merc.aud. 

Jon arbejder fra BDO’s kontor i Silkeborg og Aarhus, hvor han beskæftiger sig med privat revision og Business Services and Outsourcing (BSO). Han er ansvarlig for BSO-området i Aarhus og Silkeborg. Jon sidder med revision, rådgivning og regnskab, og han beskæftiger sig desuden med opsætning og tredjepartsløsninger i forhold til digitalisering af BDO’s kunder.