Specialkompetencer styrkes lokalt i Svendborg

Specialkompetencer styrkes lokalt i Svendborg

BDO’s kontor i Svendborg har netop styrket sit team med ansættelsen af to nye konsulenter, Katrine Thorbjørn Andersen og Nike Jansa.

Katrine Thorbjørn Andersen er ny lønkonsulent på kontoret i Svendborg, hvor hun skal bidrage med sin specialiserede viden og rådgivning inden for lønadministration og personalejuridiske forhold. Katrine har tidligere arbejdet inden for forskellige brancher herunder vindmølleindustrien og it-branchen, hvor hun har beskæftiget sig med løn, bogholderi og regnskab.  

BDO har på landsplan et stærkt hold af lønkonsulenter, og tilføjelsen af Katrine Thorbjørn Andersen til teamet styrker lokalkompetencerne i Svendborg. 


Ny, lokal ESG-konsulent

Samtidig er Nike Jansa kommet til som ESG-konsulent med fokus på CO2-rapportering og CO2-reducering.

Nike kom til Danmark fra Sverige for at studere maskinmester, inden hun tog en kandidatgrad i Environmental Science og Sustainability. Hun har senest arbejdet med implementering af energioptimering i Coop Logistiks CSR/ESG-afdeling. 

Nike er en del af BDO’s stærke nationale ESG-team, hvor hun primært sidder med opgaver i forbindelse med udarbejdelsen af klimaregnskaber, opgaver relateret til GHG-protokollen og SBTi samt sammen med ESG-kollegerne arbejder med CSRD klargøring, og bistår kunderne med efterlevelse af krav fra lovgivning og samarbejdspartnere.


Vi står klar til at hjælpe dig

Med disse to nye konsulenter styrkes kompetencerne på BDO’s kontor i Svendborg yderligere, hvilket imødekommer de komplekse og forskelligartede behov, som byens virksomheder står overfor. Udvidelsen af teamet sikrer, at vi fortsat kan være en stærk partner for virksomhe-der i området, der søger at optimere deres drift samt styrke deres bæredygtighedsindsatser.