Sådan scanner du bilag ind


For at scanne bilag skal du være logget ind på ”Mit BDO” appen.

Det første du skal gøre, er at trykke på ”scan bilag” symbolet. Hvis der er en lås over symbolet, er det fordi du ikke er logget ind. Dette skal du gøre først. Hvis der ikke er en lås over ikonet, skal du blot trykke på det.

Det vil føre dig videre til ”kamera” funktionen. Her skal du tage et billede af det bilag du gerne vil have scannet ind, eller vælge et billede du allerede har taget. Sørg for at hele bilaget kommer med i billedet og at det ikke bliver sløret.

Når du har taget dette foto, vil du blive sendt videre til en side hvor du skal indramme dit bilag.

Her skal du sørge for at justere rammen, så bilaget fylder så lidt som muligt.

Når du har gjort dette, skal du trykke godkend hvis du er tilfreds. Hvis billedet er blevet sløret eller lign. Skal du trykke ”tag igen”.

Du får nu muligheden for at skrive en kommentar til bilaget, og vælge hvilken virksomhed bilaget skal høre under. Hvis du skal scanne et bilag der er flere sider, kan du trykke på kamera ikonet med et plus. Dette giver dig mulighed for at tilføje flere sider af bilaget. 

Når du har gjort dette, kan du swipe pilen hen ved ”send bilag” Dit bilag vil nu blive sendt.

Du vil blive ført tilbage til forsiden hvor der vil stå at dit bilag er blevet sendt med succes. Den besked forsvinder efter lidt tid, ellers kan du klikke på krydset.

Når beskeden er forsvundet, vil du kunne se dit bilag ude på ”din oversigt”.

Du vil også kunne finde den inde under ”Alle bilag”